Deze 9 celebs werden vroeger gepest

Wie het laatst lacht, lacht het best.

Lees ook

Hoewel de schooltijd voor veel kinderen een heerlijke, ontspannen tijd is, kan high school voor veel kinderen ook brutal zijn. Draag je 'gekke' kleren of heb je bijzondere hobby's? Dan val je al snel buiten de groep. Hoewel celebrities nu hordes fans hebben, hebben ook zij niet altijd een makkelijke jeugd gehad. Deze negen beroemdheden werden namelijk vroeger gepest.

Justin Bieber

Justin Bieber is een van de populairste popsterren van het moment. Met hits als Peaches en Holy is hij niet meer uit de hitlijsten te denken en op Instagram heeft de zanger maar liefst 170 miljoen (!) volgers. Maar helaas was Justin vroeger niet altijd zo populair. Toen de Canadees jonger was, woonde hij samen met zijn single mom. Ze hadden het niet breed, waardoor hij niet altijd in de hipste kleren naar school kwam. Dat leidde dan ook tot veel getreiter van zijn klasgenoten.

Voor Justin was het belangrijk om er openlijk over te praten. “Als je er niet over praat, dan doet het juist veel meer pijn”, vertelde hij eerder. Ook maakte de zanger de soundtrack van Bully, een Amerikaanse documentaire over pesten.

Selena Gomez

Ook Justins ex-liefje Selena Gomez was vroeger het mikpunt van pesterijen. Haar klasgenoten maakten haar belachelijk vanwege haar – je gelooft 't niet – uiterlijk. Were they blind? Selena had altijd het gevoel dat ze er niet bij hoorde, wat haar erg onzeker en verlegen maakte. Daarnaast was ze altijd the odd one out, doordat ze van acteren en zingen hield. Enne, moet je haar nu zien! Niet alleen heeft ze flink wat muzieknummers uitgebracht en in behoorlijk wat films en series gespeeld, ook heeft ze haar eigen beautymerk gelanceerd. Take that, haters!

Rihanna

Rihanna kreeg op jonge leeftijd al veel kritiek en weerstand wegens haar huidskleur. Zo werd gezegd dat ze het nooit zou maken in de muziekwereld, maar ondertussen weten we wel anders. Queen RiRi heeft zich nooit tegen laten houden door alle kritiek. Zo heeft ze tal van hitnummers op haar naam staan, heeft ze in aardig wat films gespeeld en heeft ze haar eigen beautymerk, Fenty Beauty, op de markt gebracht.

Demi Lovato

Demi Lovato stond op jonge leeftijd al in de spotlights en moest hierdoor al snel leren dealen met kritiek en pesterijen. Op school werd het gepest op een gegeven moment zelfs zo erg, dat ze van school is gewisseld. Toch was Demi zelf ook niet altijd een engeltje, zo gaf ze eerder toe. Ze vertelde dat ze zelf ook weleens over anderen roddelde, maar ze ziet nu haar eigen fouten in. Door de jaren heen heeft Demi de nodige problemen gehad met drank- en drugsgebruik, maar is nu weer nuchter. In haar openhartige documentaire Demi Lovato: Dancing With The Devil vertelt ze alles over haar struggles.

Jessie J

Zangeres Jessie J staat bekend om haar gitzwarte lokken en haar zuivere stemgeluid. Op school stond ze vroeger ergens anders om bekend, namelijk om haar uiterlijk. Haar klasgenoten scholden haar uit voor 'alien'. “Who's laughing now?”, zingt ze heel toepasselijk in een liedje. You go, Jessie!

Lady Gaga

Ook Lady Gaga werd vroeger enorm gepest vanwege haar uiterlijk. Zo zou ze een grote neus hebben en noemden haar klasgenoten haar lelijk en irritant. Het was een moeilijke periode, maar gelukkig liet de zangeres zich niet uit het veld slaan. In 2011 bracht ze het populaire nummer Born This Way uit, waarmee ze iedereen liet weten dat je mooi bent zoals je bent.

Jessica Alba

Jessica Alba ken je ongetwijfeld van iconische films als Fantastic Four, Sin City en Honey. Vroeger werd de prachtige actrice echter zo erg gepest, dat haar vader mee naar binnen moest lopen op school. Hij moest haar beschermen tegen de pesterijen en het getreiter van haar schoolgenoten. In de lunchpauzes at ze haar bammetje in de verplegingsruimte, zodat ze niet bij de andere meiden uit haar klas hoefde te zitten. Inmiddels is ze de trotse mommy van twee dochters en een zoontje.

Shawn Mendes

Shawn Mendes was op jonge leeftijd al veel met muziek bezig. Als tiener plaatste hij regelmatig covers op YouTube, waar hij uiteindelijk erg bekend mee werd. Toen zijn schoolgenoten hier in eerste instantie achter kwamen, werd de zanger het mikpunt van flink wat getreiter. Zo riepen zij plagerige dingen als: 'sing for me Shawn, sing for me.' Gelukkig is Shawn gewoon blijven zingen, wat hem redelijk wat succes heeft opgeleverd. Inmiddels moeten zijn schoolgenoten flink wat geld neertellen om hun beroemde classmate te horen zingen.

Kristen Stewart

Kristen Stewart was vroeger het mikpunt van flink wat pesterijen, omdat ze eruit zou zien als een jongen. Klasgenoten lachten haar uit, omdat ze jongenskleding droeg. Maarre, wie het laatst lacht, lacht het best. Inmiddels staat Kristen namelijk model voor modehuizen als Balenciaga en Chanel. You go, Kristen!

Bron: CosmoGirl! | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook