De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Anna Nooshin siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Anna Nooshin siert de cover.

Deze week

*Anna Nooshin zit in mei tien jaar in het vak en realiseerde onlangs met Noosh Beauty een grote droom: haar eigen cosmeticalijn. Wij spraken Anna over make-up, ondernemen en haar belangrijkste levenslessen van het afgelopen decennium. Enne, de stunning Anna siert ook nog eens de cover. Wauw!
*Miljuschka Witzenhauzen is vanaf 27 april te zien in een heerlijk nieuw kookprogramma: Snackmasters. Ze vertelt aan Grazia over haar liefde voor snacken én over haar voortdurende strijd voor eerlijke foto’s.
*Een ‘echte’ foto van Khloe Kardashian die uitlekte in de media, dat was duidelijk niet de bedoeling. Hoe de Kardashians vechten voor hun picture perfect-leven? Wij praten je bij.
*Celeb beauty brands zijn big business. Het lijkt wel de ultieme Hollywood musthave: een eigen cosmeticalijn. Grazia vergelijkt de zes nieuwste celeb beauty brands. Want is het echt een toevoeging in ons make-uptasje?
*Levy van Wilgen is Nederlands grootste ster op OnlyFans, maar stopt bij het platform nadat vorige week zijn account werd geblokkeerd. “Ik wil mijn vrijheid terug”, wist Levy te vertellen.
*Alexandra redt mensenapen op Borneo: “Ik voel zoveel liefde voor alle orang-oetans die we hebben kunnen helpen.”
*Op zoek naar de crème de la crème onder de mascara’s? Zoek niet verder: De Grazia-redactie test de nieuwste mascara’s van 2021. Of je nu heel volle wimpers wilt, extra lengte, of juist een krul: dit zijn onze favorieten.
*Anno 2021 mogen verzorgingsproducten pronken in je badkamer. Het oog wil immers ook wat. Deze mooimakers wil je zeker op je plankje zetten.
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Vanaf vandaag in de winkel!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws