Wait, what?! Er komen twee nieuwe After-films

Dit is het beste nieuws van vandaag.

Lees ook

Na de aankondiging van de derde en vierde film in de After-reeks, After Ever Happy, waren wij stilletjes en met pijn in ons hart alvast afscheid aan het nemen van Hardin en Tessa. Gelukkig hoeven we ze na After-film nummer vier niet lang te missen. Er komt namelijk niet één nieuwe After-film, maar zelfs twee!

Twee nieuwe films

Waar wij nog volop in spanning zitten tot film numero drie, After We Fell, in de bios te zien is, hebben we nog meer exciting Hardin en Tessa-drama om naar uit te kijken. Volgens Teen Vogue staan er namelijk nog twee After-films op de planning. Het gaat om een prequel van het After-drama en om een next-generation sequel.

“Het After-universum blijft zich uitbreiden. De fans, hoe opgewonden zij zijn en hun inbreng, dat inspireert ons echt elke dag als makers”, laat filmdirector Castille Landon, die ook aan After We Fell en After Ever Happy heeft gewerkt, weten aan het blad.

After-prequel

Na de vierde After-film kunnen we dus gaan genieten van een gloednieuwe prequel en een next-generation sequel. In de prequel zien we hoe Hardin is geworden hoe hij is. “Hij heeft veel trauma's in zijn leven en in zijn relaties meegemaakt”, verklapt Landon over de film. “We zullen meer van die messiness gaan zien voordat hij Tessa ontmoet, en we zien hoe die ervaringen hem veranderen.” Goed nieuws voor alle Hardin-fans, dus.

Wel zit er een addertje onder het gras. Aangezien het in deze prequel over een jongere Hardin gaat, zal Hero Fiennes Tiffin deze rol niet gaan vertolken. Aan wie die eer wel is, is nog niet bekend.

Next-generation sequel

Voor de next-generation sequel is een kleine spoiler alert wel op zijn plaats, dus bij deze. Lees verder op eigen risico. In de (waarschijnlijk) laatste After-film volgen we de kinderen van Tessa en Hardin, Emery en Auden, en hun nichtje Addy. Voor wie de After-boeken heeft gelezen, zal dit niet als een verrassing komen.

“Emery, Auden en Addy zijn heel geliefd bij de fans”, weet Landon. “We hebben heel veel vragen gekregen over wat er met de kinderen gaat gebeuren. Het is echt geweldig om te zien hoe geïnteresseerd de fans zijn in de personages, ook al komen ze alleen oppervlakkig voor in de boeken. De mensen zijn van hen gaan houden, net zoals ze van Tessa en Hardin zijn gaan houden.”

Ook in deze film geldt dat Hero niet terug zal keren als Hardin, aangezien deze nu een stuk ouder zal zijn. Dat is natuurlijk ook het geval voor Josephine Langford, die de rol van Tessa op zich nam in de originele films. Hoewel we dit ontzettend jammer vinden hen niet meer terug te zien, zijn wij ontzettend benieuwd naar de gloednieuwe films.

Bron: Seventeen | Beeld: After We Collided, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook