Goed nieuws voor Ginny & Georgia-fans

'We hebben groot nieuws, peaches.'

Lees ook

Hey peaches! Heb jij Ginny & Georgia ook in één dag uitgekeken en kun jij niet wachten op een vervolg? Dan heeft de cast van de populaire Netflix-serie héél goed nieuws voor je. Het tweede seizoen is namelijk officieel bevestigd.

Tweede seizoen

“We hebben groot nieuws voor jullie, peaches“, is te lezen onder de vrolijke aankondiging van de Ginny & Georgia-cast. “Het grootste nieuws ooit”, voegt Sara Waisglass, die in de serie de rol van BFF Maxine op zich neemt, daaraan toe. “Er komt een seizoen twee”, maakt hoofdrolspeelster Antonia Gentry (Ginny) dolenthousiast bekend.

Wanneer het tweede seizoen van Ginny & Georgia op de Netflix-buis verschijnt, is nog maar de vraag. Als we de castleden mogen geloven, staat er veel goeds op het programma. “Meer verrassingen, meer dansfeestjes in de woonkamer en meer geklim door ramen”, verklappen de castleden alvast over het tweede seizoen. “Love you, mean it. Hate you, kidding.”

Verhaallijn

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Hoewel Ginny het in eerste instantie naar haar zin heeft in haar nieuwe woonplaats, doet ze gedurende de afleveringen een aantal schokkende ontdekkingen over haar moeder. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we dan ook hoe ze samen met haar broertje Austin op de motor stapt om te vluchten van haar moeder.

Waarheen eigenlijk? Dat spreekt voor zich volgens Antonia. “Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar als ze haar tas inpakt pakt ze het boek dat Zion haar heeft gegeven. En als je goed oplet zie je dat wanneer Zion dat boek geeft, hij zijn adres heeft toegevoegd”, vertelde de actrice eerder aan TVLine. Ginny zou dus naar haar vader gaan. “Maar ik wil de mensen niet vertellen wat ze moeten denken. Ook al zijn de aanwijzingen er allemaal.”

Wat we kunnen verwachten

Wat kunnen we verwachten van seizoen 2? Gaat Ginny haar moeder aangeven? Waarschijnlijk niet. “Ik denk dat ze gewoon bang voor haar is”, verklapte Antonia al eerder. “Ik denk dat ze in zekere zin ook bang is dat ze in haar moeder verandert, maar ik denk niet dat ze iemand zou vermoorden”, aldus de actrice. Hmmm…

Beeld: Netflix | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook