Pip Pellens over haar kersverse hubby: ‘Ik wens iedereen een Pim toe’

'Ik ben echt een kleffe Harry', vertelt Pip openhartig.

Lees ook

Pip Pellens is een van de actrices die te zien is in de nieuwe Netflix Original Just Say Yes. Een week nadat de film op de streamingdienst in première ging, bracht de actrice fantastisch wedding nieuws naar buiten. Ze gaf het jawoord aan haar grote liefde Pim Wessels.

Trouwen

Tijdens haar interview met Beau Monde hield Pip het nog geheim, maar inmiddels heeft de voormalig GTST-actrice aan de buitenwereld verklapt dat ze onlangs het jawoord gaf aan Pim. Geheel onverwachts was dit niet, want in gesprek met Beau Monde vertelde Pip al dat ze trouwen enorm bijzonder vindt.

“Trouwen is misschien niet zo van deze tijd meer, maar als ik kijk naar mijn ouders, die 34 jaar getrouwd zijn, en mijn opa en oma, die dit jaar hun 60-jarige huwelijk vieren, vind ik dat heel bijzonder.”

Dolverliefd

Dat Pip na al die jaren nog steeds dolverliefd is op Pim, dat is wel duidelijk. “Ik ben echt kleffe Harry, als Pim één dag van huis is geweest, ben ik helemaal blij om hem weer te zien.” Een toekomst met haar kersverse hubby ziet de actrice dan ook rooskleurig in.

“Met hem gaat alles vanzelf. Hij is lief, attent, slim en grappig, we kennen elkaars moods en kunnen daar heel goed op inspelen. Daarnaast is hij echt mijn allerbeste vriend. Ik zou iedereen een Pim toewensen.” Zo lief!

Benieuwd naar het hele interview met Pip Pellens? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Beau Monde (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook