Anne en Esther Vedder: ‘Familie is voor ons heel belangrijk’

In hun nieuwste column vertellen Anne en Esther over hun familie en over hun businesstrip naar Dubai.

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De Nijkerkse tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

Pasen

“Deze week moesten we een keertje extra naar de sportschool. We hadden Pasen bij onze familie gevierd en konden al het lekkers niet weerstaan. Familie is voor ons heel belangrijk. We zijn echt een hechte familie, inclusief ooms en tantes, neven en nichten; allemaal uit het immer glamorous Nijkerk (Niekark, laat je horen). Pasen vieren we dan ook altijd gezellig met elkaar. Eieren zoeken is natuurlijk traditie en daarna urenlang tafelen en gezellig bijkletsen. Maar omdat het eten tijdens Pasen allemaal weer veel te lekker was, moesten we ons deze week wel extra in het zweet werken in de sportschool, want er stonden een paar shoots op de planning.”

“Gezellig met de familie”

Ready, set, go

“Heel eerlijk, wij zijn beiden geen geboren atleten, maar het dagelijks leiden van Vedder & Vedder blijkt op zich al topsport te zijn (weekend, wat is dat?). Om fit en scherp te blijven trainen we dan ook 3 keer per week om 7.00 uur met een personal trainer – anders is de kans om nog een keer op snooze te drukken wel erg groot. We horen je denken: 'Lekker vroeg', maar er zitten nou eenmaal maar zoveel uren in een dag en die moeten we goed benutten. Tijdens het trainen gaat het verstand echt even op 0 en is de focus alleen op het lichaam. Echt de perfect mind reset voor workaholics als wij die anders de hele dag maar door blijven werken. Na het trainen beginnen we de werkdag helemaal opgeladen.”

“Wij zijn beiden geen geboren atleten…”

Shoot

“Toen de dagen van de shoots waren aangebroken, waren we dan ook helemaal ready. Het eindresultaat van beide shoots is zo mooi geworden. De eerste shoot was voor een heel leuk groot interview dat we onlangs gedaan hebben, stay tuned! De andere shoot was voor allemaal leuke nieuwe producten die we heel binnenkort zullen lanceren.”

Lancering

“Een van onze laatste lanceringen is de Diana Birthstone Tennis bracelet. Het is een onderdeel van onze Golden Women-collectie en geïnspireerd op Diana Spencer. Hij is in alle birthstone-kleuren verkrijgbaar en we zeggen – en menen – het elke productlancering weer: dit is onze nieuwe favoriet.”

“Voor Moederdag hebben we ook een tof cadeau. Een speciale Mothers Day Initial Coin necklace voor een speciale vrouw: jij. Superleuk natuurlijk om te krijgen met bijvoorbeeld de initialen van je kind(jes) en/of andere dierbaren. Zo draag je ze altijd bij je.”

Business trip

“Door corona was het even niet mogelijk om te reizen, maar onze business gaat natuurlijk gewoon door; ook in het Midden-Oosten. Toch konden we onlangs weer eens onze koffers pakken en door naar Schiphol. Omdat reizen in deze tijd niet meer iets 'normaals' is en er veel restricties zijn, maken we er het beste van en genieten we ineens enorm van dit soort businesstrips. Op naar Dubai!”

“Op naar Dubai!”

“Op de gedeelde twin agenda? Business meetings voor enkele grote projecten waar we momenteel mee bezig zijn. Een van de meetings op de agenda was met Caroline Stanbury – je kunt haar kennen van de podcast Divorced Not Dead. We kennen elkaar al een tijdje en hebben al een paar keer samen met haar en haar verloofde, Sergio Carrallo (ex-prof voetballer van Real Madrid) wat gedronken in Dubai. Caroline en Sergio reizen heel veel en beleven de gekste dingen samen. En laten we dat eerste (en laatste) nou met elkaar gemeen hebben. Zo zaten we toevallig een keer naast elkaar in hetzelfde restaurant en raakten zodoende aan de praat. Sindsdien hebben we contact gehouden en draagt Caroline ook onze Vedder & Vedder-sieraden. Superleuk om elkaar weer te zien tijdens deze trip. Die op zichzelf al echt een treat is.”

“Het fijnste aan samen met je zus werken? We doen en beleven alles samen, we kunnen dus ook echt van alle momenten en successen samen genieten. Daarbij hoort natuurlijk ook uren napraten na een meeting, dit keer met een glas champagne in de zon. Het is immers ergens 17.00 uur.”

“Nog even met Caroline en Sergio op de kiek”

Luxeprobleem

“En tot slot nog even iets waar we ontzettend trots op zijn. Sinds we Vedder & Vedder zijn gestart, hebben we betreft bestellingen niks te klagen. Het gaat momenteel zo goed dat de reguliere koeriersdiensten onze bestellingen nauwelijks aankunnen, dus wat was de oplossing? Onze eigen Budbee vans om de Vedder & Vedder bestellingen – in Vedder & Vedder-style – af te leveren. We moesten in het begin wel even slikken. Onze hoofden zijn namelijk groot op een auto te zien, maar inmiddels zijn we er wel aan gewend, haha.”

“Onze eigen Budbee vans”

Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws