Monica Geuze deelt grootste ergernis van moederschap

'Als ik ergens een schurfthekel aan heb.'

Lees ook

Dat Monica Geuze nog iedere dag geniet van haar schattige dochtertje Zara-Lizzy blijkt wel uit haar video's op YouTube. Ondanks de afgebroken nachten of huilbuien blijft de liefde onvoorwaardelijk – al ervaart Monica wel één grote ergernis aan het moederschap.

Instagram Stories

Dat Monica in haar video's en op Instagram ontzettend eerlijk is, dat weten we inmiddels. De mom is niet bang om de echte realiteit met haar volgers te delen. Zo bleek ook gisteravond. Monica moest de kleine kinderkleertjes van Zara-Lizzy opvouwen na een wasbeurt en sprak haar irritatie uit op Instagram Stories.

“Als ik toch ergens een schurfthekel aan heb zijn het die pietlullige kinderkleertjes opvouwen”, schrijft Monica bij haar video op Instagram. Op de video zien we Monica nog op laat in de avond de mini-outfitjes van haar dochtertje opvouwen.

Nieuw seizoen

Naast de eerlijke beelden die we op Instagram en in de vlog van Monica zien, kunnen we heel binnenkort ook weer genieten van een nieuw seizoen van Like Monica. Onlangs vertelde Monica in haar vlog dat het tweede seizoen van haar eigen realityserie niet lang meer op zich laat wachten.

“We zijn bezig met het draaien van het tweede seizoen van Like Monica”, vertelde ze. Ook legde ze uit dat het tweede seizoen van de serie vooral over de koop van haar nieuwe huis met Robbert zal gaan. “De cameraploeg is bijvoorbeeld al meegegaan naar de sleuteloverdracht. En ook komt er een nieuw seizoen van Temptation, dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames.”

Wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten, daar was Monica niet helemaal zeker over. “Volgens mij ergens in juni”, vermoedde ze. Wij kunnen niet wachten.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook