Zien: zo ziet de slaapkamer van Eloise van Oranje eruit

Even binnenkijken bij een royal.

Lees ook

Eloise van Oranje mag dan wel een royal zijn met maar liefst een kwart miljoen volgers op Instagram, ze moet gewoon haar eigen kamer opruimen. In haar Stories deelt ze een before and after van haar rommelige slaapkamer.

‘Gewone’ slaapkamer

Bij een royal denk je misschien aan een enorm paleis met lakeien die dag en nacht voor je klaarstaan. Helaas is de realiteit net ietsje anders. In ieder geval voor Eloise. Op Instagram deelt de gravin dat haar kamer opruimen gewoon deel uitmaakt van haar to do list. In haar Stories laat ze zien hoe haar bed en de vloer van haar slaapkamer eerst bezaaid zijn met spullen. Even later toont ze het eindresultaat: een keurig opgeruimde kamer.

In een eerder interview liet Eloise al weten dat ze ‘ziek vaak’ de vraag krijgt of ze in een kasteel of paleis woont, terwijl ze in Den Haag met haar familie 'gewoon in een normaal huis' woont. Hoewel Eloises kamer nou niet bepaald klein is, laten de kiekjes op Instagram zien dat ze inderdaad een gewone slaapkamer heeft. De gravinfluencer houdt het lekker licht met neutrale kleuren en niet te veel poespas. De achternaam 'Van Oranje' gaat dus niet per se gepaard met gouden behangetjes of kristallen kroonluchters.

Studentenleven

Naast haar ouderlijk huis in Den Haag woont Eloise ook met haar studiegenoten op de campus van de Hotelschool in Amsterdam. “Je woont gewoon met 260 studenten. En het is het beste ooit”, vertelde ze daarover in de podcast FOMOFIEL. Toch vindt ze het delen van haar keuken met maar liefst 24 andere studenten niet zo fijn. “Het lijkt me veel leuker om dan je eigen keukentje te hebben en dat het echt wel schoner is.”

Meer over haar studentenleven vertelt de ‘gravinfluencer’ in haar allereerste boek, Learning by doing. “Van kleding, koken tot op kamers gaan: zó doet Elo het!’ luidt de ondertitel, en het belooft een persoonlijk boek te worden – vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten. Het boek is al online te bestellen, maar verschijnt pas over enkele weken, namelijk half juni. Exciting!

Bekijk HIER en HIER de foto’s van Eloise’s kamer.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook