Maxime Meiland showt stralende nieuwe tanden

Ook vader Martien komt met een hagelwit gebit uit de tandartsstoel.

Lees ook

Het is een tijd vol verandering voor Maxime Meiland. Naast een nieuw huis, nieuwe kittens en binnenkort een nieuwe baby, heeft de Chateau-ster zich ook nog een nieuw gebit laten aanmeten. Op Instagram deelt haar tandarts het prachtige resultaat.

Nieuw gebit

Bij een beetje BN'er hoort een stralende, witte smile. Denk aan een Dave Roelvink en een Monica Geuze. Ook Maxime kunnen we nu aan dat rijtje toevoegen. Gisteren bracht zij een bezoekje aan haar tandarts om haar gebit eens een opknapbeurt te geven. Hagelwitte, rechte facings, dat is echter niets voor Maxime. Zij wilde haar tanden liever natuurlijk houden. Het lijkt er dan ook op dat Maxime heeft gekozen voor nieuwe kronen: kleine kapjes over (geslepen) tanden, waardoor de tanden en kiezen steviger, rechter en witter worden.

Op Instagram deelt Nadim Youssef, de tandarts van de Meilandjes, beelden van het resultaat. Wanneer Maxime haar nieuwe tanden voor het eerst in de spiegel ziet, is ze dolblij. “Oh wauw, oh mooi! Helemaal recht, heel mooi, heel natuurlijk. Lekker ook dat het nu weer helemaal recht is van onder.”

Hollywood-smile

Op het Instagram-account van de tandarts is ook te zien dat papa Martien al eerder bij Nadim in de tandartsstoel lag. Waar Maxime voor de natuurlijke look koos, is de kasteelheer niet bang voor een beetje meer glamour. Op de foto's is te zien dat zijn Hollywood-smile nu witter dan wit, rechter dan recht en perfecter dan perfect is.

Helaas is Martiens reactie op zijn nieuwe gebit niet op camera vastgelegd, maar we vermoeden dat hij wel een 'wat goééééd' heeft laten vallen. Hij ziet er in ieder geval dolblij uit op onderstaand kiekje.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook