Oei: Monique Westenberg ontvolgt André Hazes op Instagram

Van een verzoening lijkt nog geen sprake.

Lees ook

Laatst zette André Hazes de eerste stapjes richting een verzoening met zijn ex-verloofde Monique Westenberg, maar helemaal koek en ei is het zeker nog niet. Monique heeft André namelijk ontvolgd op Instagram, terwijl hij haar nog wel volgt.

Ontvolgd

Ondanks de pijnlijke relatiebreuk, leken André en Monique omwille van hun zoontje vriendschappelijk met elkaar om te gaan. Eerder zei André aan tafel bij Beau zelfs dat het contact met zijn ex-verloofde bijzonder goed was. “De band die wij nu hebben, daar teken ik echt voor als we dat zo mogen houden”, aldus de zanger.

Helaas bleek dit een gevalletje too good to be true te zijn, want de (online) vriendschap tussen de twee is inmiddels bekoeld. Monique hoeft blijkbaar even niets meer van André te zien, want ze heeft haar ex-verloofde ontvolgd op Instagram. Enne, dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Erg leuk kan het niet zijn om je ex zo snel na de relatiebreuk al verliefde plaatjes te zien posten met zijn nieuwe vriendin. Zo plaatste André onlangs een foto waarop hij Sarah van Soelen zijn soulmate leek te noemen en deelde hij een kiekje met zijn nieuwe 'schoonpa'.

Nieuwe vriendin

André en Monique maakten vorige maand bekend uit elkaar te gaan, een schamele drie maanden nadat de zanger op één knie ging voor zijn 'grote liefde'. Dit was erg moeilijk voor Monique, zo liet ze weten in een openhartige column in weekblad Vriendin. “Ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen mijn weg te vinden, dag voor dag.”

Ondertussen leek André het een stuk minder lastig te hebben met de relatiebreuk. Hij vond onderdak bij de familie Van Soelen, waar hij in korte tijd een bijzondere band opbouwde met dochter Sarah. De geruchtenmolen draaide dan ook al snel overuren en overal klonken geluiden dat de twee méér waren dan just friends. Aan tafel bij Beau gaf de zanger begin deze maand schoorvoetend toe dat hij een relatie heeft met Sarah. “Ik ben wel echt gek op dat meisje, ja”, aldus André.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook