7x Grazia + IMAGE Skincare-set voor maar €25

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je twee IMAGE Skincare-producten t.w.v. €58,50 cadeau.

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je twee IMAGE Skincare-producten t.w.v. €58,50 cadeau. Mis deze aanbieding niet!

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is hét professionele huidverbeteringsmerk met meer dan 400 salons in de Benelux. Het merk combineert producten met hoogwaardige ingrediënten met resultaat- gerichte behandelingen. Je ontvangt de PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 (91 gr) en de I MASK – Hydrating Hydrogel Sheet Mask. Imageskincare.nl.

Je ontvangt dus niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog IMAGE Skincare-set t.w.v. €58,50 cadeau! Samen voor maar €25. Dat is ruim 71% korting!

Ga snel naar Grazia.nl/imageskincare of bel naar 0251-257924 (ma. t/m vr. 9.00 – 17.15 uur)

I MASK

I MASK – Hydrating Hydrogel Sheet Mask is een verkoelend en hydraterend sheetmasker met een krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. De huid vertoont direct een gezonde glow en wordt gevoed, gekalmeerd en diep gehydrateerd. Ideaal na een lange, zomerse dag!

I MASK

PREVENTION+

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 (91 gr). Een intensief hydraterende dagcrème met SPF 50 op basis van stamcellen van planten en antioxidanten, verrijkt met een breedspectrum UVA- en UVB-filters.

PREVENTION+

Laatste nieuws