Daniëlle van Grondelle lanceert hebberigmakende collectie voor Hunkemöller

De lingeriecollectie staat volledig in het thema van body positivity.

Iedere vrouw zou zich fantastisch moeten voelen in mooie lingerie. Ongeacht je maat, lengte of wat dan ook. En dat laat curvy topmodel Daniëlle van Grondelle met haar gloednieuwe Hunkemöller-collectie duidelijk zien.

Body Positivity

Samen met Hunkemöller lanceert Daniëlle een collectie voor vrouwen in alle soorten en maten. Daniëlle is het eerste curvy topmodel van Nederland en is daarmee een voorloper in de body positivity beweging. Het topmodel heeft een lange weg afgelegd om body positivity naar het niveau te dragen waarop het nu is.

De collectie die de naam Celebrating Every Woman draagt, gaat over het ownen van je eigen schoonheid. “Showing it and owning it – want je hebt je lichaam nog voor de rest van je leven. Elke sproet, lachrimpel, oneffenheid of curve maakt ons speciaal. Door onze verschillende lichamen te omarmen, kunnen we trots zijn op onszelf”, vertelt Daniëlle over de collectie.

Veelzijdige collectie

De collectie van Daniëlle heeft veel verschillende maten, stijlen en vormen en is duurzamer dan ooit. De collectie bestaat uit een combinatie van lingerie, badmode en nachtkleding en heeft een uitgebreid maatbereik (tot 95H en XXXL). Ook zitten er in de collectie nieuwe vormen die curves echt omarmen.

Behalve een flink aantal stunning bralettes, kanten body's, bh's en bijpassende slips is er ook aan swimwear gedacht. De stukken uit de collectie zijn perfect voor lichamen met ronde vormen. Dankzij de dikkere bandjes, bredere taillebanden en slips met hoge taille zijn de items niet alleen sexy, maar ook comfortabel. Love it!

De Hunkemöller-collectie van Daniëlle van Grondelle is vanaf vandaag te shoppen via deze link.

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws