doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Horoscoop: dít hebben de sterren deze maand voor je in petto

Waar moet je op letten? En wat staat je deze maand allemaal te wachten?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
horoscoop

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 31 maart t/m 20 april voor je in petto hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Wat je relatie en baan betreft, ziet het er de komende tijd goed uit. Met planeten Venus, Jupiter en Saturnus aan je zijde, heb je de wind in de rug en lacht het geluk je regelmatig toe. Een toptijd om naar uit te kijken.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Reken de komende tijd op verfrissende en inspirerende gesprekken en ontmoetingen. Zowel planeet Mercurius als Uranus hebben toffe verrassingen voor je in petto. Wat je carrière betreft, kom je in een positieve flow terecht.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Je baan en je relatie brengen je veel voldoening. Je komt voor prettige uitdagingen te staan, waar je graag je tanden in zet. De tijd die je met je geliefde doorbrengt, smaakt naar meer en als single kun je plots smoorverliefd worden.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Je vindt je baan of studie de komende tijd pittig. Gelukkig zorgt planeet Uranus voor de nodige ideeën en inspiratie, waardoor je in no time oplossingen hebt voor je problemen. Neem de komende tijd niet te veel werk aan om de balans te houden.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Zeker voor singles ziet het er goed uit. Reken op verrassende ontmoetingen en gesprekken met een twist. Heb je een relatie, dan komt je sexleven in de lift en financieel ziet het er top voor je uit. Kijk uit naar een tof extraatje.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Het is aan te raden je budget de komende tijd goed in de gaten te houden. De kans dat je te maken krijgt met een onverwachte rekening is sterk aanwezig, wees dus voorbereid en verstandig als het om je geld gaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Het kost je moeite je in te zetten voor je baan of studie. De sleur maakt je gek! Liever houd je je bezig met je hobby’s of andere dingen die je energie geven. Helaas is dat niet altijd een optie. Probeer de gulden middenweg te vinden.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Je hebt zin om aan iets nieuws te beginnen. Je bent er echt aan toe om de dagelijkse sleur te doorbreken. Planeet Uranus bezorgt je gelukkig de nodige ideeën waar je mee verder kunt. Toets het wel af en toe aan
de realiteit.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Tussen jou en je lover kan het helaas regelmatig botsen, vooral wanneer je niet de ruimte krijgt die je wenst. Probeer verwijten te voorkomen, praat over datgene wat je dwarszit en hoe je het wel graag zou willen. Dat zorgt eerder voor een oplossing.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Je hebt moeite met je carrière of studie. De rek is eruit of de uitdaging is weg en dat houdt je flink bezig. Onderzoek voor jezelf wat het nu precies is en welke oplossingen er mogelijk zijn. Wees niet te impulsief met beslissen, dat werkt averechts.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Je mag best wat royaler zijn, want op financieel vlak ziet het er top voor je uit. Vertroetel jezelf een keer met een luxe item of koop eindelijk datgene dat al tijden op je wensenlijstje staat. Je hoeft niet altijd spaarzaam te zijn.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Je relatie heeft extra aandacht nodig, zeker wanneer de passie ver te zoeken is. Breng quality time met elkaar door, maak er tijd voor vrij in je agenda. Investeer in gesprekken en in je sexleven, dan kan het weer een stuk spannender worden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');