Horoscoop: dit hebben de sterren deze maand voor je in petto

Waar moet je op letten? En wat staat je deze maand allemaal te wachten?

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 31 maart t/m 20 april voor je in petto hebben.

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Je baan of studie vergt al je aandacht en daarmee boek je heel goede resultaten. Maar het put je ook uit en daardoor heb je weinig puf over voor andere dingen. Probeer een betere balans te vinden hierin, dan kun je ook meer genieten.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Er staat je een drukke, maar gelukkig wel opwindende tijd te wachten. Reken op toffe gesprekken, inspirerende ontmoetingen en lekker veel sociale contacten. Daar bloei je volledig van op, je geniet er intens van en het haalt het beste in je naar boven.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Wanneer er issues zijn tussen jou en je lief, is het goed om dat niet te negeren. Ook al is het lastig om dit aan te kaarten, doe het toch. Dan is in no time de lucht geklaard en kunnen jullie positief verder samen.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Zowel thuis als op je werk staat je een geweldige tijd te wachten. Alles loopt op rolletjes en je hoeft weinig moeite te doen om successen te boeken of het gezellig te maken. Zorg dat je hiervan geniet en weer volledig oplaadt.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Financieel ziet het er de komende tijd positief uit, zodat je gerust weer wat geld uit kunt geven. Ga lekker shoppen of boek toch die vakantie. Verwen jezelf een keer met iets waar je echt blij van wordt, dat is soms echt even nodig.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Met planeet Mars in je teken, kun je erg impulsief zijn of je zegt iets onbedoeld kwetsend. Het is goed om eerst tot tien te tellen voor je iets zegt. Let tijdens het shoppen op dat je geen onnodige items in je winkelmandje legt.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Er staat je een relaxte tijd te wachten, de planeten laten je in ieder geval lekker met rust. Doe hier je voordeel mee. Maak tijd vrij voor jezelf en voor je relatie. Spreek af met vrienden of trek er spontaan een keer op uit.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Je zit niet zo lekker in je vel. Je kunt down zijn of niet echt gemotiveerd. De directe oorzaak daarvan weet je niet. Leg de lat eens minder hoog en wees niet zo kritisch naar jezelf toe. Dat helpt alvast enorm.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

De spanning tussen jou en je lover is af en toe om te snijden. Er speelt iets en je vindt het lastig om dit aan te kaarten. Confrontaties zijn nu eenmaal niet je ding. Toch is een goed gesprek de beste oplossing.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Je bruist van de plannen en ideeën de komende tijd. Gelukkig beschik je over voldoende energie en daadkracht om er vol voor te gaan. Doe dat ook, de kans op succes en topresultaten is nu namelijk ontzettend groot. Ga ervoor!

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Thuis komen de muren op je af. Je verlangt naar verandering, avontuur en opwinding. Helaas lijkt er weinig spannends te gebeuren de komende tijd. De enige mogelijkheid is dat je hier zelf voor gaat zorgen. Maak er iets tofs van.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Rustig wordt het niet en daar zorg je vooral zelf voor. Je stort je volledig op je baan of studie en je laat het niet los, totdat je de gewenste resultaten bereikt hebt. Dat zorgt voor succes, maar ook voor de nodige drukte en hectiek.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws