Zien: met déze personen hebben de Bridgerton-acteurs in real life een relatie

Wij zetten ze voor je op een rij.

Om de romances in Bridgerton kunnen we niet heen. In de serie zijn de acteurs volop gefocust op de liefde – en dat lijkt in real life niet anders te zijn. Benieuwd met wie de castleden zo gelukkig zijn? Wij zetten ze voor je op een rij.

Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton)

Hoofdrolspeelster Phoebe Dynevor vormt in haar rol als Daphne Bridgerton een relatie met de handsome Duke of Hastings. In real life is Phoebe volgens verschillende geruchten gelukkig met Pete Davidson. Pete is een castlid van Saturday Night Live en is het ex-liefje van Ariana Grande. De twee hebben een langeafstandsrelatie, maar zijn volgens insiders dolgelukkig met elkaar.

Regé-Jean Page (Simon Basset)

De knappe Duke of Hastings aka Regé-Jean Page is in real life naar verluidt samen met Emily Brown. De twee werden door paparazzi al meerdere keren op de foto gezet, maar toch houdt Regé-Jean zijn privéleven graag voor zichzelf. Via Instagram deelt de acteur dan ook geen foto's van zijn grote liefde.

Toch benieuwd? Een geheimzinnige foto van het tweetal bekijk je *HIER*.

Luke Newton (Colin Bridgerton)

Eén van de Bridgerton-broers wordt gespeeld door Luke Newton. Luke heeft in het echte leven op liefdesgebied niets te klagen. Hij is dolgelukkig met de stunning Jade Davies. Wat een knap koppel!

Sabrina Bartlett (Siena Rosso)

In de Netflix-serie zagen we Siena Rosso meerdere malen tussen de lakens duiken met Anthony Birdgerton. In real life gaat haar voorkeur uit naar een andere man. Ze is namelijk al een tijd samen met de Britse acteur Tom Greaves.

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte)

De hilarische Queen Charlotte wordt gespeeld door Golda Rosheuvel. In real life is de actrice al sinds 2013 samen met Shireen Mula.

Freddie Stroma (Prins Friedrich van Pruisen)

Het handsome neefje van de koningin werd gespeeld door Freddie Stroma. In het echte leven gaat hij zonder gigantische bakkebaarden door het leven én heeft hij sinds 2015 de stunning Johanna Braddy aan zijn zijde. De twee gaven elkaar in 2016 het jawoord. Cute.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Laatste nieuws