Groot nieuws voor Eloise van Oranje

En het heeft alles te maken met haar eigen boek.

Lees ook

Het gaat gravinfluencer Eloise van Oranje voor de wind. Onlangs tikte ze al de 250 duizend volgers aan op Instagram en nu heeft ze nóg een mijlpaal om te vieren. In haar Instagram Stories deelde ze het heuglijke nieuws met haar kwart miljoen volgers.

Eigen boek

“Ja, het is eindelijk zo ver”, begint Eloise op haar Stories. “De pre-order van mijn boek is live. Je kan het nu gewoon kopen”, zegt ze zelf nog enigszins verbaasd en overweldigd. “Ik ben er zo blij mee, ik ben er zo trots op. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als dat ik het vind. Ik kan niet geloven dat het er eindelijk is. Ik heb er zó hard aan gewerkt.”

Dat ze op zo'n jonge leeftijd al haar eigen boek kan uitbrengen, is niet niks. Zo weet ook de gravinfluencer. “Het was niet mogelijk geweest zonder jullie”, bedankt Eloise haar kwart miljoen Instagramvolgers. “Dus daarom is het nu ook een boek voor jullie.”

Verhalen, ervaringen, tips en recepten

Wat je allemaal kunt verwachten in Learning by Doing? Volgens de hotelschoolstudente gaat het niet alleen over haar studentenleven en de receptjes die ze maakt, maar is het véél breder dan dat. “Het is een mix van allemaal verhalen, ervaringen, tips en recepten”, aldus Eloise. Denk aan haar liefde voor vintage kleding, make-up, tips voor zelfvertrouwen, lekker eten én foto's van vroeger.

Ben jij wel benieuwd geworden naar het boek van Eloise? Dan is-ie vanaf nú te pre-orderen. “Als je 'm nu pre-ordert, krijg je alvast twee recepten van het boek”, verklapt de gravinfluencer. Je moet nog wel eventjes wachten op de rest. “Half juni heb je 'm dan in de bus bij je thuis”, weet ze. De opgewekte hotelschoolstudente sluit haar Instagramverhaal af met een bedankje aan haar volgers: “Have a sunny day, dankjewel!”

Beeld: Open Kaart – Robbert Rodenburg, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook