Courteney Cox bewijst volgers hoeveel ze op haar Friends-karakter ‘Monica’ lijkt

De vraag is of Courteney überhaupt acteerde bij haar rol als Monica.

Lees ook

Courteney Cox kennen we natuurlijk allemaal als Monica Geller uit Friends. Wie de serie al een paar keer gezien heeft zal waarschijnlijk het gevoel hebben de acteurs in real life te kennen. En dat is zo gek nog niet, want het lijkt erop dat Courteney helemaal niet zoveel heeft hoeven acteren. De actrice kon, als we haar nieuwste video moeten geloven, 'gewoon zichzelf zijn'.

Challenge

Courteney heeft Instagram helemaal ontdekt en plaatst regelmatig grappige foto's en video's. Ook de laatste trend, waarin je 'laat zien op iemand te lijken, zonder te vertellen dat je op diegene lijkt', wordt uiteraard gedaan door de actrice.

“Tell me you're a Monica, without telling me you're a Monica”, luidt de video, waarin Courteney haar perfect georganiseerde keuken laat zien.

Moeder

Iedere Friends-fan weet dat Monica eigenlijk een beetje de moeder van de groep is. Ze wordt dan ook gezien als de lijm die de groep bij elkaar houdt. Ze kan uitstekend koken en is dan ook kok.

Deze mom-vibes zijn ook terug te zien in Courteney's echte leven, want die perfect georganiseerde keuken is iets waar ook Monica altijd van hield. De video wordt nog realistischer wanneer Courteney haar welbekende zin: “I know“, zegt. Ha! Als twee druppels water.

Bron: Mirror | Beeld: Friends, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook