Netflix komt met heleboel nieuwe Spaanstalige films en series

Jaaaa!

Lees ook

We kunnen tegenwoordig niet meer om Spaanstalige films en series heen. Series zoals La Casa de Papel, Élite, Vis a Vis en Sky Rojo hebben onze harten veroverd en we zouden hier dan ook graag meer van zien. “Is goed”, zegt Netflix, want de streamingsdienst kondigt een heleboel nieuwe Spaanstalige films en series aan.

Nieuwe titels

Dat Spaanstalige films en series enorm populair zijn moet ook Netflix zélf gemerkt hebben, want er is weer een hele lijst met nieuwe content besteld. Er zullen onder meer drie nieuwe dramaseries en twee films komen. Welke titels we binnenkort allemaal kunnen verwachten en waar deze precies over gaan? We zetten het voor je op een rijtje.

Series

De serie waar het meest van wordt verwacht is de zesdelige miniserie Baruca. In deze serie word teen psychiatrische gevangenis omsingeld door criminelen, die eisen dat een gevaarlijke seriemoordenaar aan hun wordt overgeleverd. De directeur van de gevangenis weigert dit, en schakelt de hulp van zijn gedetineerden in… Dit geeft ons Vis a Vis-vibes!

Een andere serie die op de streamingsdienst zal verschijnen is Intimidad. Deze serie volgt de levens van vier vrouwen, die opeens in de publiciteit komen na het uitlekken van een sekstape van een politicus die een veelbelovende toekomst voor zich had.

Verder zal ook de serie Si lo hubiera sabido (If Only) op Netflix komen. In eerste instantie zou dit een Turkse Netflix-original worden, maar de productie is toch verplaatst naar Spanje. De dertigjarige Emma heeft spijt van haar huwelijk met Nano en zou willen dat ze opnieuw kon kiezen. Op magische wijze beland ze tien jaar terug in de tijd, en krijgt ze een tweede kans…

Films

Verder worden er ook twee goeie films verwacht. De eerste is A través de mi ventana. Deze film is een verfilming van een boek van Ariana Godoys, dat een bestseller werd. Het verhaal gaat over Raquel, die tot haar oren verliefd wordt op buurman Ares, met wie ze nog nooit heeft gepraat. Daarom bedenkt ze een plan om hem voor zich te winnen.

Ook de romantische comedy Eres tú zou besteld zijn door Netflix. In deze film ontdekt de zestienjarige Javier dat hij de toekomst van zijn liefdesleven kan zien zodra hij met iemand voor het eerst kust. Dit wordt heel verwarrend wanneer hij de vriendin van zijn beste vriend zoent…

Naar welke titel kijk jij het meeste uit?

Bron: WANT | Beeld: LCDP

Laatste nieuws

Zie ook