Zien: zó gaat Fred van Leer vermomd de straat op

Hilarisch!

Het leven van een BN'er gaat niet altijd over rozen. Soms kan het behoorlijk lastig zijn om even rustig je boodschappen in de supermarkt te doen, omdat de kans groot is dat je overal wordt herkend. Daar heeft Fred van Leer echter iets op bedacht, want de stylist showt een heuse vermommingslook.

Undercover

Rustig je ding doen buiten? Geen probleem voor Fred. “Lekker undercover op de PC Hooft, wie wat bewaart, die heeft nog wat Birkenstocks. On the move!”, schrijft hij bij een foto van zijn kleurrijke vermomming.

Reacties

Zijn volgers kunnen de undercover-look wel waarderen. “Mis nog een heuptasje, dan ben je compleet”, suggereert iemand. “Die Birckenstocks mag je binnen best dragen, maar buiten echt je sneakers dragen, hoor”, schrijft iemand anders.

Of Fred binnenkort ook in deze outfit verschijnt in het panel van I Can See Your Voice, moet nog blijken. De stylist zal binnenkort in een gloednieuw seizoen met niemand minder dan Marieke Elsinga, Edsilia Rombley en Danny de Munk te zien zijn. Het panel zal weer moeten proberen om de échte zangers van de 'valse kraaien' te onderscheiden.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws