doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Jaimie Vaes over relatie Lil' Kleine: 'We kunnen in een dag van hoge pieken naar diepe dalen gaan'

Oh no! Slecht nieuws voor Jaimie Vaes

Haar realityserie gaat even op hold.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaimie

Begin dit jaar maakte Jaimie Vaes het heugelijke nieuws bekend een eigen realityserie te krijgen op discovery+. Mega leuk natuurlijk, al is er nu iets minder leuk nieuws te melden over de serie. De opnames van de nieuwe afleveringen zijn namelijk tijdelijk stilgelegd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe seizoen

Het eerste seizoen van In The Vaes Lane werd meteen al enorm goed bekeken, waardoor een tweede seizoen al snel werd aangekondigd door discovery+. Echter loopt dat tweede seizoen nu iet wat vertraging op, zo meldt RTL Boulevard.

Waarom de opnames precies zijn stilgelegd is niet helemaal duidelijk. "De opnames daarvan zijn even on hold gezet", vertelt presentator Luuk Ikink in RTL Boulevard. "Dat bevestigt discovery+ aan ons. We weten niet precies waarom. Het heeft dus te maken met dat ze even pauze willen, omdat er anders veel druk op komt. Een beetje vage reden waarom het nu gestopt is..."

Privéleven

In de realityserie Jaimie Vaes: In the Vaes lane staat het privéleven van de styliste centraal. En daar horen ook een paar van haar bekende vrienden bij. Zo komen niet alleen Lil’ Kleine en haar zoontje in beeld, maar ook Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Jaimy kreeg in 2017 een relatie met rapper Lil’ Kleine. Een jaar later maakten de twee bekend dat ze zich hadden verloofd. Het stel had elkaar in mei 2019 het jawoord willen geven maar de twee besloten de bruiloft te verplaatsen, omdat Jaimie destijds in verwachting was van hun eerste kindje.

Trouwen

De twee hoopten in 2020 dan eindelijk in het huwelijksbootje te stappen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. In gesprek met Koen Kardashian vertelde Jaimie onlangs dat de twee opnieuw een trouwdatum hebben geprikt. Helaas wil de influencer niet te veel kwijt over dé datum. “Mocht corona het toelaten, dan om en nabij begin volgend jaar zomer.” To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');