YouTuber Jeffree Star betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Heftig!

Lees ook

YouTuber Jeffree Star heeft een paar angstige momenten achter de rug. De make-up artist ligt namelijk in het ziekenhuis, omdat hij een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. Dat heeft hij in in een bericht op Twitter laten weten.

Auto-ongeluk

Jeffree zat samen met zijn beste vriend Daniel Lucas in de auto. “Een paar uur geleden hebben Jeffree en Daniel een ernstig auto-ongeluk gehad. De auto raakte ijs op de weg en is toen drie keer gekanteld. We laten het jullie weten als de dokter ons meer info geeft. We zijn zo dankbaar dat ze allebei in leven zijn”, luidt het bericht. Bij het bericht is een foto van Jeffree in een ziekenhuisbed te zien. Daniel zit er naast.

Verwondingen

“Het was een van de engste momenten van ons leven”, schreef Jeffree in een latere Tweet. “Ik ben zo dankbaar dat ik er nog ben. Ik heb vreselijke pijn, want een deel van mijn rug is gebroken en ik heb breuken in mijn ruggenwervels. Volgens mijn dokter zal het een paar maanden duren, maar kom ik er helemaal bovenop”, aldus Jeffree. Daniel heeft inwendige verwondingen en complicaties met zijn organen. Heftig…

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook