Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden

Enorm verdrietig nieuws.

Lees ook

Gisteren werd het enorm verdrietige nieuws naar buiten gebracht dat actrice Helen McCrory op 52-jarige leeftijd is overleden. Dat schreef haar man gisteren in een emotioneel bericht. Helen overleed aan de gevolgen van kanker.

Emotioneel bericht

“Ik ben diepbedroefd aan te kondigen dat na een heroïsche strijd tegen kanker, mijn mooie en krachtige vrouw Helen McCrory vredig thuis is gestorven”, schrijft haar man Damian Lewis. “Ze was omringd door heel veel liefde, familie en vrienden”, aldus Damian in een bericht op Twitter.

Carrière

Er klinken massaal steunbetuigingen onder de tweet. Zo wensen duizenden mensen Damian sterkte met het verlies. Ook heeft J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-boeken, laten weten 'kapot' te zijn van het nieuws. “Ik ben er kapot van dat Helen McCrory is overleden. Ze was een geweldige vrouw en actrice die ons veel te vroeg heeft verlaten”, aldus de schrijfster.

Helen werd vooral bekend door haar rol als Narcissa Malfoy in Harry Potter. Daarin speelde ze de moeder van Draco. Ook speelde ze de iconische rol van Polly Gray in Peaky Blinders en speelde ze in de films Skyfall, Hugo, The Special Relationship en The Queen.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook