EOTBDD’s Lesley sceptisch over de liefde: ‘Het is een zwakke plek’

Ook deelt de beauty dat ze haar hart niet snel weggeeft aan een ander.

Ze zegt van zichzelf dat ze de mannelijke versie van Harrie is. Ingewijden van het programma Ex on the Beach Double Dutch weten, zo’n uitspraak doe je niet zomaar. Toch durfde Lesley het. Grazia werd meteen nieuwsgierig naar de blondine en kletste even met haar bij.

Niet snel verliefd

Ze kan zonder gevoelens met iemand in de koffer duiken en ze valt niet snel voor iemand, zo vertelt Lesley wanneer we met haar spreken. “Ik word helemaal niet snel verliefd, gelukkig niet, zeg.”

Voor de powervrouw is het een enorme opluchting dat ze niet snel in de wolken is van een man. “Eerlijk is eerlijk, als je verliefd wordt kan het heel leuk zijn, maar het is eigenlijk een zwakke plek”, vindt ze. “Je hebt dan heel hoge pieken, maar ook heel diepe dalen. Als je niet verliefd bent, is dat gewoon stabiel.”

Daarnaast is de 23-jarige van mening dat je niet alles meer helder ziet als je verliefd bent. “Je krijgt dan toch een soort van blinde vlek”, concludeert ze. “Sommige dingen vallen je dan niet meer op en sommige dingen zie je dan niet meer. Als je niet verliefd bent, ben je altijd scherp omdat je gevoelen je hersenen dan niet overnemen.”

Deelname aan EOTB

Lesley lijkt behoorlijk sceptisch te zijn over de liefde. Zouden haar vorige relaties daarmee te maken hebben? “Ik heb twee serieuze relaties gehad”, vertelt ze. Maar rozengeur en maneschijn waren die niet. “In die ene was ik nog best wel jong en hadden we vaak ruzie en ook met mijn andere ex had ik eigenlijk best vaak ruzie.”

Het moge dus wel duidelijk zijn dat Lesley niet voor de liefde meedoet aan Ex on the Beach: Double Dutch. Maar waarom gaf ze zich dan wel op? “Ik ben echt een persoon die daartussen past, sowieso omdat ik niet moeilijk doe over sex. Als ik dat wil, dan doe ik dat gewoon en dat is wel iets waar Ex on the Beach omdraait. Het leek me leuk om mee te doen.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws