Fun fact: zo werden de Kardashian-zussen gescout voor KUWTK

Kourtney klapt uit de school over de start van KUWTK.

Lees ook

Al sinds 2007 kunnen we de Kardashians in hun eigen serie Keeping up with the Kardashians op de voet volgen. Hoewel de we deze realityshow met een andere familie dan de Kardashians ons echt niet voor kunnen stellen, zijn we wel benieuwd: hoe kwamen de programmamakers op het idee om het leven van de KarJenners vast te leggen?

Kourtney Kardashian

In de podcast van Emergency Contact klapte Kourtney Kardashian onlangs uit de school over het begin van de realityshow. Zo vertelde ze dat de producer van het programma Kim Kardashian graag wilde ontmoeten. Kim vroeg vervolgens of de makers naar hun eigen winkel konden komen. Dash was dé winkel van Kim en Khloé waar de ladies in het eerste seizoen van KUWTK veel tijd doorbrachten.

“Ze kwamen naar de winkel en de vrouw zei: 'oh mijn god, jij en je zussen! Dit is het.' Dus toen begonnen we een show te maken over de zussen”, legt Kourtney uit.

Groot succes

Niet veel later kwamen de programmamakers bij het huis van de Kardashian-zussen op bezoek en werd al gauw duidelijk dat de familie Kardashian geschikt was voor het programma. Waarom de Kardashians gecast werden voor het programma?

“Ik denk dat er iets gebeurd is met Lindsay Lohan's show en dat ze opvulling nodig hadden, dus dachten ze: 'Oh, dit wordt een ding voor één seizoen'”, legt Kourtney uit. Dat de realityshow al na het eerste seizoen een grote hit bleek te zijn, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Inmiddels zijn de castleden samen meerdere miljarden dollars waard en is een nieuwe realityserie on it's way.

Bron: Emergency Contact | Beeld: Keeping up with the Kardashians

Laatste nieuws

Zie ook