Zien: zo zag Sylvie Meis er vroeger uit

Sylvie's broer deelt een foto uit de oude doos.

Lees ook

Afgelopen week mocht Sylvie Meis 43 kaarsjes uitblazen. Behalve dat de presentatrice zichzelf in het zonnetje zette met een speciale birthday video, deelde ook haar grote broer een aantal bijzondere foto's op Instagram.

Lief berichtje

Daniel Meis, de 44-jarige broer van Sylvie, deelde speciaal voor haar verjaardag een reeks bijzondere foto's op Instagram. “Of we nu midden in de nacht samen een currywurst eten, roze champagne drinken tijdens een voetmassage, doen alsof we kunnen dansen of op onze driewielers in Hoogstraten rijden: met jou is alles geweldig”, begint Daniel in zijn bericht.

De grote broer grapt vervolgens: “Ik weet wel zeker dat jij en Niclas, ondanks de huidige coronamaatregelen, perfect in staat zijn om je verjaardag in stijl te vieren.” Enne, dat bewees Sylvie wel met haar eigen Instagram-video. De presentatrice vierde haar verjaardag namelijk volledig in prinsessen-stijl.

Kleine Sylvie

Bij het lieve bericht van Daniel zien we flink wat foto's van hem en zijn zusje samen. De meeste foto's lijken erg recent gemaakt te zijn, maar de laatste foto is een exemplaar uit de oude doos.

Op de laatste foto zien we de kleine Sylvie en Daniel namelijk op een mini-fietsje. Het is wel duidelijk dat Daniel met de zin “het fietsen op onze driewielers”, op de laatste foto doelt. Wat een schatjes!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook