TikTok is in de ban van deze budgetproof hack voor een bruiner kleurtje

Een bruiner kleurtje zonder bezoek aan de zonnebank? Yes please.

Lees ook

Een sun kissed kleurtje willen we allemaal. Door een bruin kleurtje oog je vaak net iets fitter, gezonder en heb je maar weinig make-up nodig om eventuele oneffenheden te verbergen. Hoewel zelfbruiner voor sommigen niet weggelegd is – lees: vlekken of oranje gloed – moet het volgens TikTok met deze tool goed gaan.

Natuurlijk kleurtje

Nu de zonnebanken gesloten zijn en de zon nog niet veel van zichzelf heeft laten zien, is een zelfbruiner the only solution. Sowieso is de zonnebank een slecht idee, aangezien je je huid hiermee veel schade aan kunt brengen. Durf jij je te wagen aan een zelfbruiner? Kies dan volgens TikTokkers voor de Beautify Beauties-spuitfles die je voor een klein prijsje op Amazon scoort.

Deze betaalbare spuitfles kun je namelijk vullen met een zelfbruiner om dit vervolgens op je gezicht te sprayen. Wat 'm nu zo bijzonder maakt? De spuitfles zorgt voor een airbrushed effect, aangezien het als een mist over je gezicht verdeeld wordt.

Zo werkt het

Dus, ben je van plan om aan de slag te gaan met een zelfbruiner? Volgens TikTokkers moet je, na het aanschaffen van de Beautify Beauties-spuitfles, de fles vullen met een vloeibare zelfbruiner naar keuze. Reinig je gezicht grondig en gebruik voor het optimale resultaat eerst een exfoliant of milde scrub. Gebruik de zelfbruiner vervolgens op een droog gezicht.

Spray het bruine kleurtje eerst één keer over je gezicht. Laat het drogen en spray vervolgens nogmaals over je gehele gezicht. En als we TikTok mogen geloven krijg je hierdoor absoluut geen strepen, vlekken of een oranje kleur. Je shopt de spuitfles voor nog geen geen €11. Let's go.

@anyaeliseev

Part 2 I included ❤️ ##fyp ##viral ##tiktok##spraytan ##tan ##amazon ##amazonfinds ##tiktokmademebuyit ##college ##student ##Coming2America

♬ Plastic – Unghetto Mathieu

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook