Eloise viert bijzondere mijlpaal: ‘Ik denk niet dat kleine Elo dit ooit had kunnen bedenken’

Congrats Eloise!

Lees ook

Gravin Eloise van Oranje timmert al een tijd lang hard aan de weg en haar succes op social media blijft maar toenemen. Ook deze week vierde de hotelschoolstudente weer een bijzondere mijlpaal.

Kwart miljoen

Sinds deze week prijkt het bovenaan Eloise's verified Instagram-account: een teller die maar liefst 250k volgers aangeeft. Een kwart miljoen mensen weten de kleindochter van Beatrix dus al te vinden op social media, en daar is Eloise wel even stil van.

“Ik weet niet wat ik moet zeggen”, begint de gravin in haar Stories. “Maar dit is niet normaal, sorry hoor maar dit is toch niet normaal!”

“250.000 mensen…niet dat het iets uitmaakt,” relativeert de 'gravinfluencer' nog. Toch laat ze weten dat er iets leuks aan komt om deze enorme mijlpaal te vieren.

‘Kleine Elo’

Ook op haar feed staat de studente even stil bij dit prachtige aantal, waarbij ze ook een foto van haar jongere zelf deelt – zo eentje die we allemaal nog wel van onszelf in het social media archief hebben liggen.

“Ik denk niet dat de kleine Elo van de tweede foto ooit dit had kunnen bedenken. En met dit bedoel ik een groep van 250.000 mensen die haar samen zien opgroeien en ontwikkelen, en die ongelofelijke support zouden geven. Dank jullie wel, dit is echt niet te geloven.” Congrats, Eloise!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill

Laatste nieuws

Zie ook