Jennifer Lopez en Alex Rodriguez officieel uit elkaar

De geruchten kloppen dus toch...

De geruchten dat de relatie van Jennifer Lopez en Alex Rodriguez op de klippen was gelopen waren er al eventjes, maar nu heeft het ex-koppel hun breuk officieel bevestigd.

Liever vrienden

Vorige maand probeerde het powerkoppel de geruchten over een eventuele breuk nog de kop in te drukken. J.Lo gaf toen aan dat ze aan hun relatie aan het werken waren, maar er zéker geen punt achter hadden gezet.

Nu komen Jennifer en Alex met een gezamenlijk statement waarin ze bekendmaken dat het toch niet is gelukt om hun romance te redden.

“We beseffen dat het beter is dat we vrienden zijn en hopen dat ook te blijven”, laten de exen weten aan E! News. “We blijven samenwerken en elkaar steunen bij onze gezamenlijke bedrijven en projecten.” Ook laten Jennifer en Alex weten dat ze “het beste wensen voor elkaar en elkaars kinderen.”

Verbroken verloving

Het koppel was al meerdere jaren verloofd, maar ondanks deze verbintenis was de breuk volgens Page Six al een tijdje onvermijdelijk. Vanwege hun verschillende projecten zouden J.Lo en A-Rod continu mijlenver van elkaar verwijderd zijn. Daarnaast is er ook al maandenlang gossip dat er andere vrouwen in het spel zouden zijn – iets dat Jennifer vorige maand keihard ontkende.

Uit respect voor elkaars kinderen (uit eerdere relaties) willen de twee nu niet meer woorden vuil maken aan de breuk. “Het enige andere commentaar dat we hebben is dat we iedereen willen bedanken die ons heeft gesteund en lieve woorden heeft gestuurd.”

Bron: E! Online | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws