Monica Geuze openhartig over gedurfde carrièrestap

Monica sprak met Grazia over haar plannen voor de toekomst.

Lees ook

Very exciting news voor Monica Geuze! De Amsterdamse start-up STËLZ maakte afgelopen week bekend dat Monica en evenementenorganisator ID&T de twee nieuwe aandeelhouders van het bedrijf zijn. Grazia sprak met Monica over deze gedurfde stap in haar carrière.

Hard seltzer

Het verhaal van STËLZ begon met twee Amsterdamse jongens, Milan en Glenn, die potentie zagen in het verkopen van hard seltzer in Nederland. Kort samengevat is hard seltzer een drankje dat bestaat uit spa rood, verrijkt met een fruitsmaakje en een tikje alcohol (4,5 procent). De breinen achter STËLZ zijn echter geen onbekenden van Monica, de vriendschap tussen het drietal gaat namelijk way back.

“Milan en ik zijn toevallig in hetzelfde dorp geboren”, begint Monica. “Glenn leerde ik via de YouTube-wereld kennen, omdat hij cameraman was voor RTL. Toen hij een carrièreswitch maakte met STËLZ kreeg ik al gauw wat blikjes opgestuurd. Ik vond dat zo leuk dat ik Milan en Glenn de volgende dag meteen op hun kantoor opzocht.”

Gedurfde stap

Monica, die nog helemaal niet bekend was met het fenomeen 'hard seltzer', kreeg tijdens dit kantoorbezoek meteen een proeverijtje. “Ik werd meteen enthousiast en bood ze aan om deels te helpen met hun social media. Na een jaar succesvol samenwerken leek het me geweldig om onderdeel te worden van het bedrijf.”

Een gedurfde stap in coronatijd. Enne, dat werd ook wel weer eens tijd volgens de vlogger. “In coronatijd is het leven niet echt gedurfd”, lacht ze. Zo vertelt Monica dat ze de afgelopen periode verder niet zoveel gedurfde stappen heeft gezet: “Het meest gedurfde wat ik me kan bedenken is een avondwandeling na de avondklok, haha.”

Toekomstplannen

Als het gaat om de toekomst heeft Monica nog flink wat plannen. Behalve dat ze zichzelf vlogger, presentatrice, moeder en inmiddels ook aandeelhouder van STËLZ mag noemen, heeft ze genoeg plannen voor de aankomende jaren. “Op het gebied van business lijkt het me geweldig om meer op basis van dit soort samenwerkingen verder te gaan. Met merken werken die ik te gek vind, en daardoor ook deel te worden van het bedrijf.”

Ook op persoonlijk vlak ziet Monica de toekomst rooskleurig in. Zo kocht ze onlangs samen met lover Robbert een huis in Amsterdam. “We zitten nu midden in een verhuizing en verbouwing, dus ik kan niet wachten tot alles af is en we lekker kunnen gaan settelen in ons huis in de stad.” You go, Monica!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook