Exclusief! Om déze reden stopt Levy van Wilgen met OnlyFans

Het account van Levy werd onlangs door het platform offline gehaald.

Lees ook

Hij is Nederlands grootste ster op OnlyFans en nu te zien in de Videoland-docu OnlyFans Uncovered. Maar Levy van Wilgen stopt bij het online platform nadat vorige week zijn account werd geblokkeerd. Grazia sprak met Levy over deze plotselinge gebeurtenis.

Aangepaste regels

Het account van Levy en die van zijn goede vriend Sepanta, die ook flink aan de weg timmerde als OnlyFans-creator, werd vlak na het uitzenden van de Videoland-docu geblokkeerd. “Ik kon er niet op, en ook geen geld meer opnemen”, begint Levy. Toch raakte hij niet meteen in paniek. “Die dingen gebeuren vaker, op alle social media.”

Vanaf 1 april besloot het platform een aantal regels aan te passen, waarna meerdere accounts werden gecontroleerd. “Zo mag je geen naaktfoto’s meer posten die op openbare plekken zijn gemaakt. En als je met anderen poseert, dan alleen met mensen die ook een OnlyFans-account hebben, zodat ze te taggen zijn”, legt Levy uit.

Kleine aanpassingen

Ondanks de aangepaste regels, was het volgens de creator niet nodig geweest om zijn account te blokkeren. “Dat zou een kwestie zijn van een paar kleine aanpassingen, en geen reden voor een blokkade.”

“Het meest frustrerende was dat ik niemand te pakken kreeg. Of je nu eens per maand een recept op OnlyFans zet – het platform is namelijk echt niet alleen maar voor adult content – of een van hun grootste creators bent: je krijgt dezelfde slechte klantenservice. En daar heb ik genoeg van. Ik heb jarenlang aan het merk Levy gewerkt om echt iets op te bouwen. Maar ik ben te afhankelijk van andere partijen. Zo was mijn TikTok-account ook opeens weg. Zomaar. En dat heb je als creator maar te pikken.”

Plannen voor de toekomst

Dat Levy zijn OnlyFans-carrière op dit moment vaarwel zegt, is wel duidelijk. De creator heeft namelijk grootse plannen voor de toekomst.

“Hoewel ik een paar dagen verdrietig was door de blokkade, kwam daarna de vechtlust in mij naar boven. Officieel sta ik op OnlyFans ‘under review’. Misschien doet mijn account het morgen gewoon weer. Maar nu hoeft het voor mij niet meer.”

Wat Levy als ondernemer voor de toekomst in petto heeft? Daar lees je alles over in de nieuwste Grazia. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

De documentaire OnlyFans Uncovered is vanaf nu te zien op Videoland.

Bron: Grazia (Agnes Hofman)

Laatste nieuws

Zie ook