Selling Sunsets Mary Fitzgerald onthult eerste details over het nieuwe seizoen

'Er is zoveel gaande in onze levens'

Yes! Selling Sunset keert dit jaar terug met een nieuw seizoen en als we Mary Fitzgerald mogen geloven staat er de real estate agents heel veel te wachten.

Nieuwe huizen, nieuwe drama

Het volgende seizoen van de realityserie belooft opnieuw een mix van stunning huizen, bijzondere mijlpalen en een hoop drama onder de makelaars te worden.

“We zijn allemaal super excited, er is zoveel gaande in onze levens”, vertelt Mary aan Her. “Ik denk dat het heel interessant wordt, want sommigen hebben elkaar niet meer gezien sinds de laatste opnamedag. Ik zal te zien zijn met fantastisch vastgoed en fantastische klanten, waaronder ook celebrities.”

Op persoonlijk vlak zitten de Sunset-makelaars ook niet stil: “Romain en ik hebben onze embryos laten invriezen en we zoeken naar beleggingsvastgoed. Heather gaat trouwen en Christine krijgt een baby.”

Privéleven

Mary vindt het niet erg om kijkers over de hele wereld een inkijkje te geven in haar privéleven. Ze vindt het júist belangrijk om open te zijn over zaken als vruchtbaarheid. “Het is iets waar veel mensen mee te maken hebben, dus het is goed om het hier over te hebben.”

Toch geeft ze toe dat het niet makkelijk is om jezelf bloot te geven voor de camera. “Soms moeten ze me er echt toe zetten iets te delen, bijvoorbeeld als Romain en ik ruzie hebben en het heel erg privé is. Ze willen het ware verhaal laten zien van wat er in ons leven gebeurt, soms is dat prima maar soms ook niet.”

Naar verwachting is het volgende seizoen van Selling Sunset deze zomer te zien op Netflix. We can't wait!

Bron: Instagram, Her.ie | Beeld: Netflix / Selling Sunset

Laatste nieuws