Wait, what? Odim had EOTBDD zelf nog nooit gezien: ‘Na een aantal dagen dacht ik: dit is gestoord!’ 

Pas toen hij op het eiland was, kreeg hij door waar EOTB écht om ging. 

Lees ook

We gaan er altijd vanuit dat de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch precies weten waar ze aan beginnen. Voor original Odim bleek niets minder waar. De sportieveling had het programma nog nooit eerder gekeken en Grazia was benieuwd hoe dat zat.

Gek en gestoord

“Ik heb het nog nooit gekeken”, bekent Odim wanneer we hem naar zijn deelname vragen. “Ik wist eigenlijk niets, helemaal niets. Ik wist niet wat de regels waren, ik wist niet dat er een tablet was. Elke dag leerde ik meer.” De conclusie die Odim trok na een paar dagen op het Spaanse eiland? “Dit programma is gestoord!”

Dat wat de Antwerpse maar niet kon bevatten, was de invloed van de tablet. “De tablet is je baas”, ontdekte Odim. “De tablet beslist wat je morgen doet. Opeens moet je dit doen, daarna moet je dat doen. Je moet op hell date, opeens komen exen en zij worden gek.” Drama alom. En die drama, daarvan is niets gespeeld. “Alles is echt, het is allemaal crazy.”

Deelname

Niet weten waar je aan begint, een ander zou wel tien keer nadenken voor zij of hij zich opgeeft voor een dergelijke sprong in het diepe. Dus, waarom gaf Odim zich in hemelsnaam op?

“Waarom niet?”, vraagt Odim zich nuchter af. “Ik had nog nooit meegedaan aan een tv-programma en wilde wel meedoen. Toen ik het op Instagram voorbij zag komen, dacht ik: Odim, dit is een perfecte gelegenheid om aan een programma mee te doen en in dat idee ben ik gewoon meegegaan.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook