Hij mag weer uit de kast: zo draag je de witte jeans

Wij vertellen je hoe je de witte jeans het beste combineert.

Lees ook

Hoewel veel fashion-liefhebbers de witte jeans als een zomeritem zien, mag-ie ook in het voorjaar al wel uit de kast. De witte jeans is eindeloos te combineren – en daarom is het één van onze favoriete items. Hoe je 'm het aankomende seizoen moet combineren? Wij leggen het je uit.

Witte denim

In tijden van zomer en voorjaar rukt de witte broek weer op. Een gebroken wit, een ivoorkleur, een pareltint, het item komt in verschillende kleuren en is eigenlijk essentieel voor elke garderobe.

Dus, haal je witte jeans weer uit de kast (of maak asap een shopafspraak bij je favoriete winkel). De klassieke garderobecomponent verdient wel een goede styling. Zo kun je ervoor kiezen om de witte jeans ton sur ton te combineren met andere witte items of juist af te stylen met neutrals. Wij zetten een aantal tips voor je op een rij!

Combineer met zachte kleuren

Een witte broek ziet er zomers uit en die feel kun je behouden door het te combineren met andere zachte kleuren of pasteltinten.

Combineer met neutrals 

Zou je een bepaalde outfitcombinatie normaliter dragen met een regular jeans? Ga dan voor een denimswap, want vaak staat ook een witte jeans prachtig onder dat ene shirt, die ene blazer of dat ene jasje.

Monochroom

We willen niet zeggen dat monochroom the way to go is wanneer je een witte jeans wilt combineren, maar het geeft je voorkomen wel onmiddellijk een chique uitstraling. Die witte schoenen, witte top en witte jeans mogen afgemaakt worden met accessoire in een andere kleur voor wat speelsheid.

Be bold 

Dat wit een zachte tint is, betekent het niet dat het alleen met dito kleuren gestyled kan worden. Zo kun je gaan voor een monochroom outfit die je afmaakt met opvallende schoenen. Of draag juist een opvallende top boven je jeans. Door te gaan voor gedurfde items, geef je je voorkomen een stoere look.

Bron: Marie Claire, Town and Country Mag | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook