Maxime Meiland en Leroy Molkenboer verwachten nog meer gezinsuitbreiding

Dat wordt een gezellige boel.

Lees ook

Onlangs maakten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer bekend dat er een kindje op komst is, en even later verhuisden de twee naar hun nieuwe droomhuis. Bij dit goede nieuws blijft het echter niet: de twee verwachten namelijk nóg meer gezinsuitbreiding.

Nieuwe gezinsleden

Naast binnenkort dus een nieuwe Meiland-telg, breidt het gezin van Maxime, Leroy en Claire zich ook op een andere manier uit. Zo heeft Maxime laten weten aan Shownieuws dat zij binnenkort twee katten verwelkomen. De twee Britse korthaar-kittens trekken over ongeveer twee weken bij de familie in.

Daarnaast is het gezin onlangs verhuisd naar Noordwijk, waar zij de komende tijd hun handen vol zullen hebben aan een baby, en nu dus ook nog twee kittens. Dat wordt een gezellige boel.

Brainstormen

Maxime en Leroy zijn waarschijnlijk volop aan het brainstormen over mogelijke namen voor hun aankomende baby. Maar voor de katten zijn ze er al helemaal uit. Die gaan namelijk Jut en Jul heten.

Een drukke planning in het verschiet voor de zwangere Maxime. Ze is namelijk binnenkort met Montana te zien in hun eigen nieuwe programma, Petit Chateau. In dit programma gaan de zussen babykamers aanpakken voor gezinnen die die kamer door omstandigheden niet op tijd afkrijgen voor hun kleine. Voorlopig zijn de twee ook nog te zien in Chateau Meiland.

Bron: Tips en Weetjes, Weekend | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook