EOTBDD’s Danny openhartig over heftig motorongeluk

De EOTBDD-ster verloor tijdens dit ongeluk een deel van zijn been.

Lees ook

De knappe Danny die zich één van de acht originals van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch mag noemen, heeft een aantal jaren geleden iets enorm heftigs meegemaakt. Tijdens een motorongeluk verloor hij namelijk een deel van zijn been.

Heftig motorongeluk

In gesprek met RUMAG vertelde Danny over de heftige gebeurtenis in zijn leven. Hij vertelde dat hij een tijd geleden een motorongeluk had, waarna hij een beenprothese kreeg. Al gauw stelde RUMAG de vraag of Danny zich comfortabel voelt bij zijn deelname aan het programma, aangezien je tijdens EOTBDD eigenlijk 24/7 in je zwembroek paradeert.

Hierop wist Danny een enorm goed antwoord te geven: “Het is wat het is, je moet er toch wel mee door. Je kan ook wel de hele tijd in een hoekje gaan zitten, maar daar heb je alleen jezelf mee.”

Zelfverzekerd

Enne, voorafgaand aan het nieuwe seizoen sprak Grazia ook nog kort met Danny. Hierin onthulde hij alvast een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen: “Er zit echt heel veel drama in dit seizoen, maar hierbij sta ik wel meestal aan de zijlijn.”

Op het gebied van liefde heeft Danny niets te klagen. Hoewel hij aan vrouwen geen gebrek heeft, wordt de EOTBDD-ster absoluut niet snel verliefd. Het plaatje van zijn droomvrouw is dan ook vrij duidelijk: “Ze moet een mooi innerlijk hebben, maar het uiterlijk is ook belangrijk. Ik heb qua uiterlijk niet echt een type, ze moet er gewoon goed uitzien.” Wij zijn benieuwd, Danny!

Bron: RUMAG | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook