Gewaagde foto van Maan zorgt voor gemengde reacties op Instagram

'Beetje uit de comfortzone zo nu en dan, hé', reageert Maan.

Lees ook

Nadat Maan de Steenwinkel een gewaagde foto van zichzelf met een sigaret op Instagram deelde, kreeg ze de wind van voren. De prachtige foto – die overduidelijk tijdens een shoot gemaakt is – zorgt voor bizar veel gemengde reacties. En inmiddels heeft de zangeres herself ook gereageerd.

Foto met een sigaret

Op de foto van Maan zien we haar als een heuse French girl poseren met een sigaret. “Mom, I wanna look like a French actress”, deelt ze bij de foto. Een prachtige foto, als je het ons vraagt, maar veel volgers van de zangeres zagen dit beeld juist als iets negatiefs. Zo zou Maan het verkeerde voorbeeld geven en haar doelgroep hiermee beïnvloeden.

“Please, zorg er niet voor dat roken als cool wordt gezien”, “Slecht voorbeeld dit. Je hebt een grote groep followers die minderjarig zijn” en “Je bent leuk, maar dit niet meer doen”, is slechts een greep uit de negatieve reacties onder het bericht.

Reactie Maan

Dat er ook fans van de zangeres zijn die deze fotoshoot met een korreltje zout kunnen nemen, blijkt uit een paar positieve reacties. “Wat een belachelijke reacties worden hier weer gegeven. Alsof Maan eerst toestemming moet vragen of ze mag roken of met een sigaret op de foto gaat”, reageert een volger.

Ook ex-boyfriend Tony Junior ziet de foto juist als een tof plaatje. “Zieke foto”, reageert hij onder de post. Waarop Maan dan ook gauw reageert: “Beetje uit de comfortzone zo nu en dan, hé?”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook