Faye Bóné over het omarmen van verandering: ‘Mijn lijf heeft zoveel meegemaakt, hoe kan ik er niet trots op zijn?’

De powervrouw is blij met haar steeds veranderende lichaam – and so is her lingerie.

Lees ook

Faye Boné staat bekend als (mommy) influencer, die niet vies is van een beetje zelfspot en vooral ook nuchter in het leven staat. Op Instagram geeft Faye haar volgers regelmatig een kijkje in haar leven. In haar nieuwste Instagramvideo vertelt Faye openhartig over waarom het zo belangrijk is om verandering te accepteren en geeft ze toe dat ze daar zelf eerst ook moeite mee had.

(On)zeker zijn

Een vrouwenlichaam verandert continu. Dit kan gebeuren rond de periode van de menstruatie of door een zwangerschap. Faye kan hierover meepraten. In haar Instagramvideo vertelt ze open over hoe ze naar haar lichaam keek, nadat ze haar eerste kindje op de wereld zette.

“Na mijn eerste zwangerschap zag ik mijn lichaam aan voor iets wat ik wilde verbergen. Iets waar ik onzeker over was”, begint ze openhartig. “Maar naarmate ik ouder werd, veranderde mijn kijk niet alleen op het leven, maar ook op hoe ik naar mezelf kijk. Ik begon mezelf te behandelen zoals ik ook behandeld wil worden door anderen.”

“Ik begon mijn lijf te voeden met dat wat ik nodig heb: liefde. Dit lichaam heeft zoveel meegemaakt, zoveel bereikt en gepresteerd; hoe kan ik daar niet trots op zijn?” En zo is het maar net. Faye heeft inmiddels namelijk drie prachtige dochters op de wereld gezet.

“Ik begon mijn lijf te voeden met dat wat ik nodig heb: liefde.”

Omarm verandering

Nu Faye haar veranderende lichaam heeft omarmd, is ze gelukkiger dan ooit. Ze wil haar volgers dan ook op het hart drukken om verandering aan te gaan. “De acceptatie, het gevoel van kracht, maar vooral de rust; dat is wat ik élke vrouw gun. Omarm verandering en omarm jezelf. Iets wat niet vanzelfsprekend is, maar wel alleen vanuit jezelf kan komen.”

Dit is dan ook een van de redenen waarom ze elke vrouw aanraadt een comfortabele bh te dragen. “De Fit Smart-bh van Triumph past zich aan, vormt zich naar ons dagelijks veranderende lichaam en ondersteunt ons comfortabel tijdens die dagelijkse veranderingen in ons drukke leven. Hiermee moedigt Triumph vrouwen aan om in hun kracht te staan en de veranderingen – welke dit ook mogen zijn – te omarmen.”

Triumph Fit Smart-bh

Met de Fit Smart-bh wil Triumph vrouwen ondersteunen in het omarmen van dagelijkse, impactvolle veranderingen. Een vrouwenlichaam krijgt veel te verduren, maar weet zich als geen ander telkens weer te transformeren. Op zulke momenten wil Triumph steun bieden, net waar het nodig is.

De Fit Smart-bh van Triumph past zich volledig aan je lichaam en is beugelloos. Dankzij 4D-technologie vormt de Fit Smart-bh zich volledig naar je borsten en lichaam, die – zoals we allemaal weten – niet elke dag hetzelfde zijn.

De bh is verkrijgbaar in diverse kleuren en slechts vijf 'Fit Smart'-maten. Zij bestrijken een enorme verscheidenheid aan traditionele bh-maten en bieden tegelijkertijd uitzonderlijke ondersteuning.

HIER shop je de Triumph Fit Smart-bh met bijpassende slips.

Beeld: Triumph, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook