The word is out: Bridgerton krijgt een derde en vierde seizoen

Er ligt nog héél veel gossip van Lady Whistledown in het verschiet!

Het wachten op seizoen twee van Bridgerton wordt ons een beetje makkelijker gemaakt door een heel goed vooruitzicht. Het derde én vierde seizoen van het kostuumdrama zijn namelijk nu ook al bevestigd.

Veel vertrouwen

Netflix heeft er vertrouwen in dat na het overweldigende succes van het eerste Bridgerton-seizoen ook de volgende afleveringen goed bekeken zullen worden. Daarom zijn seizoen drie en seizoen vier nu ook al aangekondigd – en dat terwijl seizoen twee pas net in de maak is.

De makers van het programma laten via een 'bericht' van Lady Whistledown weten dat er nog heel veel society gossip in het verschiet ligt: “We hebben een heel speciale aankondiging. Bridgerton keert terug voor seizoen drie en vier. Deze auteur zal meer inkt moeten aanschaffen…”

Nieuwe seizoenen

De net aangekondigde seizoenen zullen waarschijnlijk gebaseerd worden op de derde en vierde roman uit Julia Quinns boekenreeks. “Het idee is dat er in ieder seizoen een koppel centraal staat, en dat koppel is the hot couple waarop je verliefd wordt. En er zijn acht Bridgertons-kinderen…”, vertelt producent Shona Rhimes in een interview met Vanity Fair. Naar verwachting krijgen we dus acht seizoenen van de hitserie in totaal, maar zó ver loopt Netflix nog niet op de zaken vooruit.

Dat we veel bekende personages terug zullen zien in de komende drie seizoenen is zeker, maar tot het verdriet van veel fans keert Duke Regé-Jean Page niet meer terug in zijn rol. Dat droevige nieuws wordt weer een beetje goedgemaakt nu we weten hoeveel regency romance we nog voor de boeg hebben.

Bron: RTL | Beeld: Netflix/Bridgerton

Laatste nieuws