Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen in het Le Marin Boutique Hotel in Rotterdam t.w.v. €119,95

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een spiksplinternieuwe Winning Wednesday. Voor degenen die dromen over een heerlijke staycation hebben we goed nieuws. We mogen namelijk één keer een overnachting, inclusief diner en ontbijt, voor twee personen in het Le Marin Boutique hotel in Rotterdam t.w.v. €119,95 weggeven.

Le Marin

Rotterdam is twee prachtige hotels rijker. Op 22 maart openden zowel het Le Marin Boutique Hotel als zijn eigenwijze broertje Le Petit Marin Boutique Hotel de deuren in de havenstad. Beide hotels hebben een prachtige mix van luxe, design en elegantie. De kamers zijn voorzien van zeer comfortabele bedden én een spa-waardige badkamer.

De Le Marin Hotels weten precies hoe ze de echte levensgenieter blij maken. Zo kunnen gasten hier genieten van tafels vol borrelhapjes en mooie cocktails op het zonnige terras van Bar Bató – mits de horeca weer open mag. Enne, de hotels liggen op slechts tien minuten lopen van Rotterdam Centraal. Ideaal dus voor een citytrip in eigen land!

Van alle gemakken voorzien

Om te vieren dat de hotels eindelijk zijn geopend, kun je tot en met 2 mei (op vrijdag, zaterdag en zondag) genieten van een feestelijk arrangement voor €69,95 per persoon.

Als je hier gebruik van maakt word je ontvangen met bubbels en start je de avond met heerlijke cocktails en lekkere bites én geniet je van een driegangen diner – allemaal geserveerd op de kamer. De volgende ochtend sluit je je verblijf af met een uitgebreid ontbijt dat ook op je kamer wordt geserveerd.

Win, win, win

Klinkt een overnachting in Rotterdam jou als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x een hotelovernachting bij Le Marin Boutique Hotel voor 2 personen t.w.v. €119,95 weggeven. Enne, het blijft niet alleen bij een overnachting. Zo word je tijdens je verblijf verwelkomd met bubbels, krijg je een driegangen diner én uitgebreid ontbijt op je kamer.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen in het Le Marin-hotel in Rotterdam t.w.v. €119,95″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”19-4-2021″ terms=””]

* Deze winactie loopt t/m 20 april. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Martijn Vonck

Laatste nieuws