Zien: zo zag Andrés liefde Sarah van Soelen er vroeger uit

We vonden een kiekje van Sarah uit de oude doos.

Lees ook

Sinds een tijdje staat ze volop in de spotlights als de nieuwe liefde van André Hazes. Maar ook zes jaar geleden wist Sarah van Soelen al te stralen voor de camera.

Dolgelukkig samen

André en Sarah zijn sinds een korte tijd happily in love. Na de breuk met ex-lover Monique Westenberg besloot André bij de familie van Soelen in te trekken. De band tussen Sarah en André liep uit op ware liefde en inmiddels heeft het tweetal zelfs samen een huisje gekocht.

De knappe Sarah heeft er op Instagram sinds haar relatie met de zanger tienduizenden volgers bij, maar het lijkt erop dat de influencer altijd graag voor de lens van de camera heeft gestaan.

2015

Zo kwam er onlangs weer een foto boven water waarop Sarah poseert voor de webshop IlMio Collection. De blondine was destijds rond de 20 jaar oud. Hoewel we haar duidelijk terug herkennen, is Sarah in de loop der jaren wel veranderd.

Deze week nog heeft ze zichzelf een nieuw kapsel aangemeten: de influencer gaat nu met een pony door het leven. En we moeten toegeven: de blondine kan ieder kapsel even goed hebben. Sarah, you look good.

Bekijk hieronder de foto's uit 2015 en 2021:

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook