Natasha Bedingfield verbaast volgers met spraakmakend TikTok-dansje

'Ik ben blij dat ik niet meer met dit geheim rondloop', grapt de zangeres.

Lees ook

Natasha Bedingfield scoort opnieuw een hit met Unwritten – maar ditmaal vanwege haar verrassende verschijning op TikTok.

Unwritten Remix

We kunnen Natasha's hits als Unwritten en Pocket Full of Sunshine nog woord voor woord meezingen, maar van de zangeres zelf hoorden we de afgelopen jaren maar weinig. Op TikTok maakt de zeroes-ster nu razendsnel haar comeback, en dat komt niet alleen door haar zang- en danskunsten.

Op het videoplatform probeert Natasha een dansje na te doen dat gemaakt is bij een remix van haar meest bekende nummer. “Unwritten gaat over hoe op elk moment er fantastische, onverwachte dingen kunnen gebeuren”, schrijft de zangeres in de caption. “En deze TikTok-dansjes die ik maar blijf zien hadden niet fantastischer of onverwachter kunnen zijn!”

Ze grijpt dan ook de kans om de choreografie zelf na te doen. “Het is echt leuk om het bij te houden (ook al zet ik mezelf voor schut)!” Net als de dansers in de oorspronkelijke video besluit Natasha ook het twerk-stukje te imiteren. En met haar 'perzik emoji' weet de zangeres haar fans behoorlijk te verbazen.

Geen geheim meer

Van de Kardashians en J.Lo weten we dat hun booty regelmatig het gesprek van de dag is, maar Natasha laat zien dat ze óók in dit rijtje thuishoort. “Zag dit er altijd al zo uit???”, vraagt een verbaasde fan op Twitter. Waarop de zangeres grappend laat weten dat ze blij is dat dit nieuws eindelijk boven water komt: “Het voelt alsof de grootte en de vorm van mijn booty net uit de kast komt. Het voelt goed om dat geheim niet langer bij me te dragen.”

“Ik kan niet geloven dat het 2021 is en we hier nu pas achter komen”, schrijft een andere Twitteraar bij een serie foto's van Natasha door de jaren heen. “Had ze dat echt altijd al?” De Pocket Full of Sunshine-zangeres neemt de tijd om lekker te reageren: “Ja, eigenlijk wel ja, altijd al.” Welcome back Natasha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook