Temptations Deborah Leemans spreekt voor het eerst over bizarre periode na ‘Timtation’

Deborah greep naar eigen zeggen iedere avond naar de fles.

Lees ook

Het Temptation Island-avontuur van Deborah Leemans en Tim Wauters kunnen we ons allemaal nog herinneren. De relatie tussen het tweetal overleefde het programma niet, aangezien Tim zijn hart al héél snel aan een van de verleidsters verloor. Voor het eerst spreekt Deborah over de bizarre periode na haar deelname aan het programma.

Timtation

Dat kijkers dit seizoen van Temptation Island ook wel 'Timtation' noemden, zegt eigenlijk al genoeg. Tim was een van de meest spraakmakende deelnemers van het programma, aangezien hij dit avontuur dolverliefd startte. Op de deur van zijn slaapkamer plakte hij een briefje met de geschreven tekst: “No girls allowed, unless Deborah Leemans”, en ook schreef hij iedere avond in zijn dagboek dat Deborah the one and only voor hem was.

Verleidster Cherish gooide echter roet in het eten. Zij wist het hart van Tim te veroveren en zorgde ervoor dat de relatie tussen Deborah en Tim verleden tijd was. Sterker nog: Tim zag een toekomst met Cherish al voor zich en sprak zelfs over dingen als “huisje, tuintje, kindje.” Helaas leek de fling tussen dit tweetal na dit seizoen al gauw verleden tijd.

Verschrikkelijk veel pijn

Een bizarre plottwist voor Deborah, die op het begin van haar deelname van het programma nog dacht dat zij en Tim samen het eiland zouden verlaten. Aan LINDA.Meiden vertelt Deborah voor het eerst openhartig over de heftige periode na haar deelname. “Ik had verwacht dat hij heel dronken zou worden, een meisje een kus zou geven en vervolgens heel veel spijt zou hebben. Of dat hij zichzelf belachelijk zou maken, door bijvoorbeeld zijn broek uit te trekken en de zee in te duiken”, begint ze in het interview. “Maar het werd veel erger. En hij had geen spijt..”

Dit viel bij thuiskomst dan ook rauw op haar dak. Deborah greep naar eigen zeggen naar de fles en ging elke avond weg. “Ik kon niet met de pijn omgaan. Het was ook zwaar dat ik niets mocht zeggen en ineens had iedereen een mening over me.”

Nieuwe liefde

Het uitzenden van het programma zorgde bij Deborah voor een tweede klap. “Toen het allemaal op televisie kwam, beleefde ik alles weer opnieuw. Tim had een maand later ook alweer een nieuwe vriendin, iemand uit Gent. En later weer iemand. En wéér. Ik begreep er niets van. De impact van alles was groter dan ik had verwacht.”

Inmiddels gaat het gelukkig goed met Deborah, en dat kwam vooral doordat ze bij een restaurant ging werken. Hier ontmoette ze namelijk haar boyfriend Bruno Van der Haeghen. Enne, dit is niet zomaar een collega – nee, Bruno is haar baas! De twee zijn inmiddels al meer dan een jaar happily in love.

Bron: LINDAmeiden | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook