Zien: André Hazes deelt eerste video met Sarah van Soelen op Instagram

Het kersverse stel is nu ook Insta-official!

Lees ook

Alle ogen zijn nog altijd gericht op André Hazes en zijn nieuwe lief Sarah van Soelen. Want hoewel ze nog weinig zeggen over hun prille relatie, is het wat ons betreft duidelijk dat de twee head over heels zijn.

Samen op Instagram

Geruchten, intieme foto's en uitspraken als “ik vind het een leuk wijf” zorgden ervoor dat André en Sarah al snel gezien werden als een stelletje, maar de twee hielden lange tijd in het midden hoe het nu echt zat.

Afgelopen weekend werd het, mocht je het gemist hebben, nog een keertje duidelijk dat de twee lovebirds elkaar wel zien zitten. André deelde voor het eerst zélf een video met Sarah op zijn Instagram Stories.

‘Gek op dat meisje’

Vorige week bevestigde de volkszanger in de talkshow Beau al tussen neus en lippen door dat hij en Sarah happy together zijn. Op de vraag of de influencer zijn nieuwe liefde was, antwoordde hij schoorvoetend: “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja.”

Een filmpje zegt meer dan duizend (gestamelde) woorden, bewees André afgelopen zondag nog maar eens. Op zijn Instagram Stories waren de twee lovers gezellig samen te zien met een smile van oor tot oor. Hoewel er nog steeds niet in klare taal is gezegd dat de twee nu een koppel vormen, lijkt het erop dat hun relatie nu écht Insta-official is. Bekijk *HIER* een screenshot van het filmpje.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook