De Bachelor Tony Junior omschrijft de vrouw van zijn dromen

Aan welke eisen moet Tony's nieuwe liefde eigenlijk voldoen?

Lees ook

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat we Tony Junior binnenkort gaan zien als De Bachelor. Vrouwen kunnen zich op dit moment nog opgeven voor dit grote liefdesavontuur. Maar op wat voor types valt Tony eigenlijk precies?

Niet te veeleisend

Tony was voor een lange tijd samen met Maan. Of we hieruit kunnen concluderen dat Tony zijn voorkeur uitgaat naar brunettes? Absoluut niet. In gesprek met RTL Boulevard laat de dj weten dat hij eigenlijk helemaal geen type heeft. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen”, begint hij.

“Zo werkt het niet in mijn hoofd. Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.”

Geen vrouwenverslinder

Behalve dat Tony geen voorkeur heeft voor kapsels of oogkleuren, wil hij ook benadrukken dat hij niet zo wild is als iedereen denkt. “Ze zien me als een dj, een wildebras of een vrouwenverslinder”, begint De Bachelor openhartig te vertellen. Toch is dit volgens hem allesbehalve de werkelijkheid. “Wat je op Instagram of social media ziet, is natuurlijk niet precies hoe ik ben.”

Dat er in Tony een rustige jongen schuilt, dat is dus wel duidelijk. En dat iedere vrouw die zin heeft in een portie avontuur met de handsome dj zich kan opgeven voor De Bachelor, is ook duidelijk. Goed nieuws: je kunt je nog steeds opgeven via deze link.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook