EOTBDD’s ‘Terror Twin’ Esmee deelt bizarre foto van nieuwe cosmetische ingreep

Say cheese!

Lees ook

EOTBDD's Esmee Ipema onthulde onlangs nog dat ze spijt heeft van een plastische ingreep, maar dat weerhoudt haar niet van een nieuwe behandeling. Op Instagram laat de 'Terror Twin' zien wat haar volgende stap is.

Populaire ingreep

Via Instagram Stories laat Esmee zien dat ze naar Turkije is gevlogen voor een speciale gebitsbehandeling. Ze is niet de eerste realityster die voor de zogenoemde facings kiest: een ingreep waarbij je echte tanden worden weggeslepen en worden vervangen door kaarsrechte, helderwitte fake teeth.

Maar voordat ze het resultaat kan laten zien, moet Esmee even rondlopen met alleen nog haar afgeslepen tanden. De bijzondere beelden daarvan deelt ze in de highlights van haar Instagram Stories.

Tweede ronde

Het is niet de eerste keer dat Esmee een gebitsbehandeling ondergaat. “Ik had al facings, ze waren op zich wel goed, alleen ik was niet tevreden”, vertelt ze. Toen de realityster zag dat het in Turkije 'mooier en witter' werd gedaan, was ze om. “Ik heb gekozen voor nog langere en grotere tanden, heel recht, ik wou echt een Hollywood smile.

Een paar uur later toont ze trots het resultaat. “Het ziet er supernetjes en strak uit”, besluit Esmee over haar gebit. Ook laat ze meteen weten dat ze nog een keer teruggaat naar Turkije voor een andere cosmetische ingreep.

Bekijk *HIER* de stories van Esmee en *HIER* de foto's van haar geslepen tanden.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook