doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Rosanna en Niels openhartig over leven na OnlyFans-carrière

Temptations Rosanna openhartig over eetstoornis

'Ik ben heel erg ziek geweest.'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rosanna

In de nieuwste Videoland-docu OnlyFans Uncovered zien we Rosanna en Niels die inmiddels flink aan de weg timmeren als OnlyFans-creators. Rosanna is op dit moment dolgelukkig met haar lichaam, maar dat was vroeger wel anders. In de docu-serie vertelt ze er openhartig over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lang ziek geweest

We zien Rosanna in de docu-serie regelmatig in de meest pikante pakjes verschijnen. De voormalig Temptation Island-ster heeft er dan ook geen moeite mee om haar lichaam te laten zien. Toch is dit niet altijd zo geweest, aangezien ze zeven jaar lang worstelde met een eetstoornis.

"Ik heb er niet veel moeite mee om naakt voor een fotograaf te staan. Ik ben gewoon blij met wie ik ben", begint ze in de documentaire. Al gauw vervolgt ze: "Ik ben heel erg lang ziek geweest. Ik heb zeven jaar anorexia gehad – echt heel extreem."

Heftige periode

Behalve dat Rosanna enorm veel afviel kreeg ze ook te maken met heftige bijwerkingen. "Ik was helemaal wit en kreeg zelfs haren op mijn wangen, omdat ik het constant koud had. Ook viel mijn haar op een gegeven moment zelfs uit." Naast fysieke bijwerkingen voelde zich enorm onzeker. "Ik was altijd alleen en erg eenzaam."

Gelukkig kwam er aan deze heftige periode een einde. Zo vertelt Rosanna dat er op een gegeven moment een knop omging. "Ik ben nu gewoon heel zelfverzekerd. Als iemand zegt: 'Je bent lelijk', dan boeit me dat echt niet. Ik zit gewoon lekker in mijn vel nu. Ik ben blij met wie ik ben."

En ook lover Niels kan dit beamen. Hij vertelt al glunderend dat hij ontzettend trots is op zijn vriendin. "Ze is uit haar schulp gekropen en gegroeid tot een hele mooie dame. Ik vind Rosanna echt een krachtige vrouw." Lief!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');