Chrissy Teigen keert tóch terug naar Twitter

Onlangs verwijderde Chrissy haar account met bijna 14 miljoen volgers.

Lees ook

Een paar weken geleden kondigde Queen of Twitter Chrissy Teigen plotseling aan dat ze haar account met bijna 14 miljoen volgers ging verwijderen. Maar met behulp van hubby John Legend keert ze nu alweer eventjes terug.

Account verwijderd

Fans waren in shock toen Chrissy eind maart out of the blue aankondigde dat ze afscheid ging nemen van haar populaire Twitter-account en trouwe volgers. Het model deed dit dan ook niet zonder reden.

“Het is tijd dat ik afscheid neem”, schreef ze in haar laatste thread. “Dit heeft niet langer een positieve uitwerking op mij, maar een negatieve. Het is altijd mijn doel om mensen blij te maken. De pijn die ik voel als dat niet lukt, is te veel voor me.”

Ook liet Chrissy weten dat Twitter haar een ander mens heeft gemaakt, en niet per se in goede zin. “Mijn behoefte om aardig gevonden te worden en mijn angst dat er mensen pissig op me worden hebben me iemand gemaakt waar jullie me niet voor zijn gaan volgen. Ik ben een ander mens dan toen ik hier begon. Heb een goed leven, tweeters. En weet dat ik altijd om jullie heb gegeven.”

Toch gemist

Het is wel even wennen voor Chrissy om haar gedachten niet meer met de wereld te delen, en daarom laat ze husband John namens haar terugkeren op het sociale medium.

“Chrissy wil dat ik tweet dat als je al gevoelig bent voor aandacht nodig hebben, je ook absoluut extreme bijwerkingen van het vaccin zult ervaren”, grapt ze via het account van John. Daarna volgt een iets serieuzer bericht: “En ze mist jullie allemaal.” We miss you too, Chrissy!

Bron: Twitter | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook