EOTBDD’s Dusty over vrouwelijke originals: ‘Met Lesley kan het nog wel ergens op uitdraaien’

De eerste date van de original was uiteindelijk met Shani, en ergens vond de 23-jarige playboy dat best wel jammer.

In de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch draaien de singles meteen nergens omheen. Lust is in the air. EOTBDD’s Dusty spreekt dan ook meteen uit dat Lesley weleens z’n type zou kunnen zijn. De Hoofddorper ging echter op een eerste date met Shani. Hoe hij dat vond? Grazia besloot polshoogte te nemen.

Eerste dates

Tijdens de bubbelbad-date van Dusty en Shani spatten de vonken ervan af. Dat de twee het behoorlijk gezellig hebben, valt niet te ontkennen en we durven te wedden dat er nog wel het een en ander gaat gebeuren tussen de twee (iets met liplezen).

Toch was het niet Shani waarvan Dusty vermoedde dat het zijn type wel zou kunnen zijn, maar Lesley. Vond hij het dan niet jammer dat hij niet met de Nederlandse blondine zat te bubbelen? “Ja, dat vond ik aan de ene kant wel jammer”, vertelt hij wanneer we hem spreken.

“Lesley was inderdaad mijn type, en op Jørney na was niemand echt mijn type”, bekent hij. “Met Lesley dacht ik dat het nog weleens ergens op uit zou kunnen draaien en die gedachte had ik vanaf het begin al.” De 23-jarige vervolgt dat ook de blondine dat gevoel had. “We vonden het allebei achteraf jammer dat we niet met elkaar op date mochten.”

Kans niet uitgesloten

Uiteindelijk had Dusty het meer dan gezellig met Shani en ook Lesley had een topdate. “Toen ze terugkwam van haar date, had ze het superleuk met Keanu gehad en toen dacht ik: shit, dat is wel jammer. Maar wat gebeurd is, is gebeurd.”

Toch leek het er niet op dat zijn kansen waren verkeken. Ook Lesley wond er nooit doekjes omheen en maakte duidelijk dat Dusty wel haar type was. Later werd tussen de twee dan ook nog een tongetje gedraaid, maar het was tóch Keanu met wie Lesley die avond het bed deelde. “Ik vond dat eerst natuurlijk wel jammer, maar later kwam ik erachter hoe Lesley was en ik dacht: ja, ik maak sowieso nog wel kans.” Hmm, to be continued…

Beeld: MTV

Laatste nieuws