EOTBDD’s Dusty deelt kijk op relatie: ‘Ik geloof zeker in monogamie’ 

Volgens de Hoofddorper is hij in een relatie een trouwe hond. 

Lees ook

Met een behoorlijk aantal bedpartners zou je bijna denken dat het voor EOTBDD’s Dusty enkel om lust draait. Of hij dan wel trouw zou kunnen zijn in een relatie? Grazia besloot het hem op de man af te vragen.

Trouwe hond

“Ik geloof zeker in monogamie”, deelt Dusty wanneer we hem ernaar vragen. “Als ik echt verliefd ben en er bewust voor kies om een relatie te nemen, dan ben ik echt wel een trouwe hond.”

Toch heeft de 23-jarige nu niet echt zin in een relatie, al sluit hij het nooit helemaal uit. “Als het ervan komt, dan komt het ervan. Ik stel me er ook wel voor open hoor, maar omdat ik nu best een leuk leven heb zonder verantwoording af te moeten leggen, heb ik er niet echt behoefte aan.”

Niet willen binden

Tijdens zijn vorige relatie kwam hij er naar eigen zeggen achter dat hij er nog niet klaar voor is om zich te binden. “Ik heb geen zin in die verantwoordelijkheid en om altijd maar te moeten zeggen wat ik ga doen, daar ben ik nu gewoon nog te jong voor.”

Wel heeft Dusty een beetje een idee over met wat voor soort meisje hij een relatie zou willen. “Sowieso iemand die loyaal is!”, vindt hij. “Iemand die geen aandacht van anderen wil en laat zien dat ik gewoon echt de enige voor haar ben. En als ik verliefd ben, dan heb ik dat ook. Dan skip ik alles en iedereen voor haar”, vervolgt Dusty. “En ik hou ook wel van iemand die mij uitdaagt”, lacht hij.

Relatiemateriaal

Hoewel Dusty er geen moeite mee heeft om snel met een meisje de koffer in te duiken, ziet hij een meisje niet meer als relatiemateriaal als ze op een eerste date al voor een intieme nacht gaat. “Als ze dat met mij kan, dan kan ze dat ook met een ander”, vindt Dusty. “Dan is haar lustgevoel groter dan respect hebben naar hoe het tussen ons kan lopen.”

Als Dusty met een leuke dame op een eerste date is, mag er overigens best wel een beetje seksuele spanning in de lucht hangen. “Het moet niet te seksistisch worden, maar elkaar teasen en een beetje prikkelen met bepaalde opmerkingen is zeker leuk.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook