EOTBDD’s Dusty openhartig over ex: ‘Ik heb misschien nog steeds wel gevoelens voor haar’ 

Zal zijn ex binnenkort aanspoelen op het strand van Tenerife? 

Lees ook

Met bijna honderd bedpartners op de teller kán het bijna niet anders dat een scharrel of ex van EOTBDD’s Dusty binnenkort arriveert in de villa. De 23-jarige bekende al dat hij vooral bang is voor de ex die zijn hart op hol sloeg en daar wilde Grazia natuurlijk meer over weten.

Verliefd

“Zij is het meisje dat mij echt zwaar verliefd heeft kunnen maken”, vertelt Dusty wanneer we met hem bellen. “Ik heb heel veel gevoelens voor haar gehad en misschien heb ik die nog steeds wel een beetje”, bekent hij.

Om diezelfde reden vreest Dusty de eventuele komst van zijn ex dan ook. “Zij is iemand die mij wel uit de tent kan lokken. Zij zou mij dan voor het blok zetten. Zeker weten.”

In de eerste aflevering van het seizoen bekende de 23-jarige al dat hij vermoedde dat zijn streven van 100 bedpartners halen wel zou veranderen als hij met zijn ex herenigd wordt. “Dat is omdat ik voor haar iedereen aan de kant zou zetten.”

Waarom werkte het niet?

Dusty was gek op zijn ex, en lijkt dat nog steeds te zijn, dus waarom strandde de relatie eigenlijk? “Ik merkte dat ik aan de ene kant nog wel te jong was voor een relatie. Ik wilde gewoon minder stress in mijn leven en van die relatie had ik echt wel gedoe.”

De hotelleidinggevende had het gevoel dat hij zichzelf niet meer kon zijn in de relatie. “Ik wilde echt even terug bij mezelf komen, want ik was mezelf niet meer. Daarom had ik de keuze gemaakt om door te gaan als vrienden, maar dat is uiteindelijk ook niet echt gelukt.” Want ja, zijn ex bleef zijn hart toch nog wel een beetje op hol doen slaan.

Geen vrienden

“Ik had nog best veel gevoel voor haar”, vervolgt Dusty. Als vrienden verdergaan was voor hem dan ook best lastig. “Als ik bij haar was, wilde ik steeds een kusje van haar en dat wilde zij niet. Ik kon dat niet accepteren. Ik zei dan elke keer: ‘Ik ben je ex, wat is een kusje nu?’ Dus dat was gewoon lastig.”

Toch wilde Dusty zonder zijn ex verder. Hij leeft naar eigen zeggen nu ‘een lustleventje’. Wij zijn benieuwd of we Dusty’s ex nog gaan terugzien in Ex on The Beach: Double Dutch en vooral: wat gaat er dan gebeuren tussen de twee?

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook