Bridgertons Jonathan Bailey licht tipje van de sluier op over seizoen twee 

Aha!

Lees ook

Het tweede seizoen van Bridgerton zal in het teken staan van het liefdesverhaal van Anthony Bridgerton. In gesprek met Vogue UK vertelt acteur Jonathan Bailey meer over zijn rol als Anthony én onthult hij een paar details over het tweede seizoen.

Rol Simon

Hoewel Jonathan met zijn rol als Anthony in Bridgerton niets te klagen heeft, deed hij eigenlijk auditie voor de rol van Simon Basset. “Ik vloog uiteindelijk naar Amerika om de showrunners en producers te ontmoetten. Ik praatte met hen en deed auditie als the Duke of Hastings, maar er hing een soort awkwardness in de kamer. Uiteindelijk zei iemand: ‘What about Anthony?’”

De acteur vervolgt dat hij toen alles op alles zette om meer te weten te komen over dit karakter en zo de rol van Anthony in de wacht sleepte.

Seizoen twee

Het eerste seizoen draaide om het liefdesverhaal van Simon Basset en Daphne Bridgerton, maar in het vervolg staat het verhaal van Anthony Bridgerton centraal. Maar wat kan the ton in seizoen twee precies verwachten?

“Veel nieuwe personages maken hun intrede in de serie, en Anthony is niet het enige personage waar we ons in gaan verdiepen…” onthult de acteur. “Er komen gewoon meer personages waar iedereen van zal houden.”

Easter Egg

In seizoen één van Bridgerton zat een verborgen boodschap verstopt, oftewel: een Easter Egg. Zo hadden we door déze hint eigenlijk al in de eerste aflevering kunnen weten wie Lady Whistledown is. En ook in seizoen twee zitten een paar verborgen boodschappen.

“Er zullen veel kleine Easter Eggs in de serie zitten voor álle karakters”, geeft Jonathan aan. Helaas mag de acteur niet veel verklappen. “Dit kan ik vertellen: let op de bijen.” Hmmm…

Bron: Vogue UK | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws

Zie ook